EGAL CU ACADEMICA CLINCENI, ÎN PRIMUL „AMICAL”

august 15, 2020

Rapid a început seria meciurilor amicale premergătoare noului sezon din Liga 2 cu o întâlnire tare, pe terenul Academicii Clinceni, formație de prima ligă.

Jocul din comuna ilfoveană a reprezentat și debutul pe banca Rapidului a cuplului Adrian Iencsi – Vali Negru, doi rapidiști ce speră să ducă echipa pe prima scenă a fotbalul românesc.

Noul principal al Rapidului, Adi Iencsi, a trimis în teren un prim unsprezece cu nume noi, cu Virgil Drăghia revenit între buturi, cu Radu Crișan la debut, în centrul defensivei, cu Alex Dulca pe partea dreaptă, dar și cu tinerii Ștefan Pănoiu și Nichifor Georgescu.

Prima repriză a fost echilibrată, cu gazdele ceva mai periculoase, însă fără mari probleme pentru goalkeeperul nostru, chiar dacă în echipa lui Ilie Poenaru au apărut toate numele importante, printre care Eugeniu Cebotaru, Jovan Markovic, Paul Pîrvulescu, Florin Achim sau nou-venitul Alexandru Boiciuc.

În repriza secundă, Adrian Iencsi a schimbat toată echipa, verificând foarte mulți dintre jucătorii tineri, printre care Tătăru, Ignat, Catrici, Finica, Ghineț, Toma, Mocioacă sau Rareș Ilie, aceștia reușind să se ridice la nivelul partidei.

Rapid a avut câteva șanse bune de poartă, în special prin Amir Jorza și Rareș Ilie, însă partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

„Am fost încântat de acest meci, am fost oportuniști, pentru că ei trebuiau să joace cu o altă. Am folosit două formule, câte una pentru fiecare repriză, a fost un test foarte bun. Am foarte mulți jucători tineri, încerc să clădesc o echipă, însă avem în continuare multe lucruri de pus la punct. 

Încerc să creez un grup foarte apropiat, asta e cel mai important, ca lotul să fie cât mai omogen, și sunt sigur că suntem pe drumul cel bun.

Mă simt bine, mereu am emoții la meciuri, pentru că dacă n-ai emoții, n-ai pasiune, dar am alături un lot de caractere plăcute și asta mă ajută foarte mult”, a spus Adrian Iencsi, la finalul partidei de la Clinceni.

Pentru giuleșteni urmează o săptămână de cantonament la Buftea, la finalul căreia vor susține un joc amical cu CSM Slatina.

RAPID 

Drăghia (46′ Tătaru, 72′ Devenish-Mears) – Voicu (46′ Băjan), B. Manole (46′ Catrici, 72′ Ignat), Crișan (46′ Mocioacă), Goge (46′ Finica) – Dulca (46′ Djuric), Sefer (46′ R. Ilie), Lazăr (46′ Jorza), Pănoiu (46′ Cârstocea) – N. Georgescu (31′ Toma, 62′ Ghineț), Hlistei (46′ Dodoi).

Declarația lui Adrian Iencsi, la finalul jocului de la Clinceni.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top