EMMERS: JUCĂM UN FOTBAL FRUMOS

septembrie 24, 2023

Xian Emmers a participat la conferința de presă ce prefațează meciul cu CFR Cluj, de luni seara.

„Mă aștept la un meci frumos. Și ei au schimbat antrenorul la începutul acestui sezon. Suntem două echipe care încearcă să joace fotbal în adevăratul sens al cuvântului. Se vede schimbarea antrenorului în jocul echipei, sunt o altă echipă, arată un alt stil de joc. Abia aștept meciul de mâine seară. Stadionul va fi plin, atmosfera va fi, ca de obicei, minunată, așa că sunt nerăbdător.

Jucăm acasă, alături de suporterii noștri și cred că cel mai important este ca mâine să arătăm ce am pregătit în această săptămână, să ne facem jocul. Sunt încrezător.

Sunt patru meciuri de când intru ca titular, mă simt foarte bine în această perioadă. Într-adevăr este diferit cu domnul Bergodi. Un antrenor nou vine cu tactica sa, cu alte tehnici, atât individual, cât și la nivelul întregii echipe trebuie să te adaptezi la toate aceste schimbări. Cred că în momentul de față jucăm un fotbal frumos și dacă vom juca așa pe parcursul întregului campionat sunt foarte încrezător privind rezultatele echipei.

Perioada în care nu am jucat nu mi-a creat o stare de neliniște. Știam de ce sunt capabil, voi arăta asta la antrenament și, în cele din urmă, trebuie să-l conving pe domnul antrenor. M-a văzut cum mă pregătesc, a văzut cum interpretez jocul, în mod special acțiunile ofensive, și cred că asta i-a demonstrat domnului Bergodi că merit să fiu în Primul XI.

Încercăm să câștigăm fiecare meci, dar meciul de la Galați a fost unul foarte dificil, terenul a fost dificil, iar adversarii nu ne-au lăsat să jucăm fotbal.

Cred că dacă asimilăm tot ceea ce domnul Bergodi ne transmite, dacă îl ascultăm, sunt foarte încrezător când spun că avem șanse reale să avem reușite importante în acest sezon.

Suntem Rapid și este de la sine înțeles că ne dorim să câștigăm campionatul, dar asta înseamnă că trebuie să câștigăm fiecare meci”, a spus mijlocașul belgian.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top