EMMERS: NE RIDICĂM ȘI DEMONSTRĂM

mai 11, 2023

Xian Emmers, mijlocașul belgian al Rapidului, a vorbit despre meciul de vineri seara, contra lui Sepsi OSK, din runda a opta a Play-Off-ului Superligii.

„Avem un mare avantaj că jucăm acest meci acasă. Așa cum ați văzut, atunci când jucăm în deplasare întâmpinăm dificultăți. Faptul că jucăm acasă este un atu pentru noi și, din acest punct de vedere, sunt fericit.

Meciul de la Constanța este un meci pe care ne dorim să-l uităm cât mai repede, dar cred că, în același timp, este important să învățăm ceva. O echipă trebuie să câștige această competiție. Eu îmi doresc ca cei de la Farul să câștige campionatul în acest sezon. Din punctul meu de vedere, ei sunt cei care merită.

Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem după ultimul meci este: „Rămânem demoralizați și cu moralul la pământ sau ne ridicăm și demonstrăm în meciul următor, având suporterii alături de noi, că nu acel meci ne caracterizează?”. Eu cred că cea de-a doua variantă este cea corectă.

Așa cum spuneam și înainte – este o mare diferență între meciurile de acasă și meciurile pe care le jucăm în deplasare. Contează foarte mult pentru noi să avem suporterii alături, atunci când jucăm acasă. Prezența lor este foarte importantă pentru noi. Meciul pe care l-am disputat cu cei de la Sepsi în deplasare nu a fost un meci foarte bun și există o explicație. Am căutat această explicație și am analizat jocul din partida tur.

Cred că cele trei meciuri pe care le mai avem de disputat până la sfârșitul campionatului, jucând în București, se vor termina cu bine”, a declarat Xian.

  • 26 de  meciuri și 3 goluri are Emmers pentru Rapid

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top