ERMAL KRASNIQI ESTE NOUL JUCĂTOR AL RAPIDULUI

decembrie 28, 2023

Rapid continuă să mute în ofensivă, reușind cel de-al treilea transfer al iernii.

Ermal Krasniqi este atacant și a fost achiziționat de la CFR Cluj, formație la care a jucat din 2022. Krasniqi a ajuns la ardeleni din Kosovo, de la FK Ballkani, acolo unde a fost coechipier cu un alt jucător al Rapidului, golgheterul Albion Rrahmani.

„Sunt fericit că am ajuns la Rapid, fanii sunt incredibili. Mi-a plăcut mult atmosfera de pe Giulești și îmi doresc ca împreună să ne luptăm pentru campionat”, a spus kosovarul.

Krasniqi a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă o stagiune.

În actualul sezon, Ermal a jucat 12 meciuri pentru clujeni, în campionat, unde a oferit două pase de gol, dar și două partide în Conference League, contra lui Demirspor. De asemenea, a bifat și trei meciuri în grupele Cupei României.

Ca și ceilalți doi kosovari din lotul lui Cristiano Bergodi, Krasniqi a evoluat și el pentru echipa națională, acesta bifând patru apariții în tricoul alb-albastru.

În carieră, atacanul de 25 de ani are două titluri de campion al statului Kosovo, ambele cu FK Ballkani (2021/22, 2022/23).

Cota sa de piață, conform tranfermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro. Cea mai mare cotă a avut-o în vară, când era evaluat la 1,4 milioane de euro.

Transferul lui Krasniqi reprezintă cea de-a treia achiziției din această iarnă, după Florent Hasani (FK Tirana) și Borisav Burmaz (FK Vozdovac).

CARIERĂ

  • CFR Cluj (39 meciuri, 5 goluri, 4 assisturi)
  • FK Ballkani (105 meciuri, 39 goluri, 17 assituri)
  • KF Ferizaj (10 meciuri, 6 goluri)
  • FC Llapi (1 meci)
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top