ESPORTS: ÎNCĂ UN TRANSFER PENTRU ECHIPA DE FIFA23!

martie 7, 2023

Un nou transfer reușit de echipa de eSports a FC Rapid 1923!

RaulOne„, pe numele său real Beruica Raul Ioan, se alătură lotului de FIFA23! El va fi antrenat de către Claudiu „96Cloud” Ioniță și-i va avea coechiperi pe Alexandru „Alexy” Moisii și Daniel „Dancos” Constantinescu, aceștia formând nucleul ce va participa în competiții de 1v1 și co-op (2v2) pentru Rapid eSports.

Originar din Buhuși, județul Bacău, liceeanul este văzut ca unul din cei mai talentați tineri jucători de FIFA din țară.

 

Cu ocazia prezentării sale, acesta ne-a oferit răspunsuri la câteva întrebări prin care să-l putem cunoaște mai bine:

Raul, felicitări! Ești noul jucător de FIFA23 al FC Rapid 1923. Cum te simți în această postură?

Sunt fericit că am ajuns la un club de tradiție și sunt pregătit pentru de muncă și sunt gata de a mă dedica mult mai mult acestui joc!

Ce înseamnă pentru tine această provocare?

Pentru mine această provocare înseamnă un pas înainte și o șansă de a duce clubul acesta (pe partea de FIFA) acolo sus, unde îi este locul!

Ai fost prezent pe stadion la meciul FC Rapid 1923 – Hermannstadt. Cum ți s-a părut experiența?

La meciul de pe Giulești a fost o experiență de nedescris, unde galeria a arătat că este una dintre cele mai frumoase din România! Este prea frumos să auzi un stadion întreg cum cântă!

Raul alături de Andi Stoica, managerul departamentului de eSports al FC Rapid
Raul alături de Andi Stoica, managerul departamentului de eSports al FC Rapid

Cum te-ai caracteriza în trei cuvinte?

Ambițios, muncitor, agitat! 🙂

Cine este Raul în afara jocului FIFA?

Jumătate din zi mi-o petrec la liceu. Am început să fac plimbări în aer liber pentru că ajută la mărirea capacităţii de concentrare și crește rezistenţa la oboseală.

Care crezi că sunt principalele tale calități? Dar defecte?

Calmitatea este principala calitate, iar ca defect aș spune totuși că mă mai aprind puțin când primesc un gol dintr-o fază mai ciudată sau ratez 1v1 cu portarul.

Raul la poza "oficială"
Raul la poza „oficială”

Ce realizări ai avut până acum în cariera ta de jucător de FIFA?

Până acum în cariera mea de jucător de FIFA nu am avut foarte multe performanțe la turneele mari, dar la FIFA 23 m-am calificat la FGS 3 (FIFA Global Series – turneu de calificare), unde încerc să fac o figură cât mai frumoasă!

Ce obiective ai în eSports?

Obiectivele mele pe anul acesta sunt de a mă califica la FGS 4 și 5, și de a evolua la cel mai înalt nivel în toate competițiile, fie ele naționale sau internaționale.

La ce nivel ți-ai propus să ajungi? Ce ar trebui să facă un jucător de FIFA să treacă de la stadiul de jucător “casual” la un nivel de semi-pro sau profesionist? Care ar fi pașii?

În primul rând trebuie să muncească mult și în al doilea rând să aibă o atitudine pozitivă! La acest joc partea cea mai importantă este cea psihică, iar fără o mentalitate curată nu este posibil să ajungi la un nivel mare! 

Care este jucătorul tău preferat din Ultimate Team? Dar formație?

Jucătorul meu preferat din Ultimate Team este Ronaldinho, varianta ICON TOTY! Iar formația pe care o prefer este 4-2-3-1.

 

Raul va începe în curând transmisiunile în direct pe canalul de YouTube al Rapid eSports TV, acolo unde vă invităm să vă abonați: https://www.youtube.com/c/FCRapid1923eSports

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top