ESPORTS: ULTIMUL EVENIMENT AL ANULUI

decembrie 15, 2022

Sâmbăta aceasta, echipa de eSports a FC Rapid organizează ultimul eveniment al anului: un turneu de FIFA23 modul 2v2 (Co-Op).

Pe 17 decembrie așteptăm cele mai bune echipe din București la sala de gaming Discovery Arena (str. Elena Cuza nr. 42), pentru a se duela în “Cupa Mondială Rapid”, un sistem de competiție direct eliminatoriu, bazat pe echipele calificate la Campionatul Mondial, ce se desfășoară anul acesta în Qatar.

Fiind setate la 95 OVR rating, naționalele vor fi atribuite fiecărei echipe formate din doi jucători prin tragere la sorți. Astfel, în joc, naționalele vor avea aceleași atribuții și caracteristici, toți participanții având șanse egale din acest punct de vedere.

Așadar, pe 17 decembrie 2022 vă așteptăm începând cu ora 11:30 pentru confirmarea prezenței prin “check-in” la locație, iar de la ora 12:00 vom da startul meciurilor din prima rundă.

Premiile constau în produse periferice de gaming (căști, mouse, mousepad) de la AQIRYS și pachete pentru suporteri din partea FC Rapid, acestea fiind oferite celor mai bune patru echipe.

Pentru înscrieri și mai multe detalii puteți accesa platforma Challonge: https://challonge.com/ro/tournaments/turneudecr%C4%83ciun2022/

Regulamentul oficial este disponibil aici: https://docs.google.com/document/d/1g6dLoZFSBLNrLjv_oCWBPHALnuXpLGJu128W2UjrfP4/edit?usp=sharing

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top