„EU SUNT RAPIDIST, TATA A FOST RAPIDIST…

martie 30, 2020

Las Fierbinți este unul dintre cele mai îndrăgite seriale de la noi, iar Robi, Giani, Bobiță, Dorel sau Celentano au devenit personaje cunoscute în toată România.

Numele Rapid a apărut de câteva ori de-a lungul celor 8 ani de filmări, de la „Glasul roților de tren”, cântat de Celentano, până la ultimul episod, când polițistul satului, Robi, povestește o întâmplare din 2006, în care Rapidul eurofantastic a trecut prin Fierbinți, iar tot satul s-a îndrăgostit de echipa noastră.

În urma acestor episoade, am descoperit că în spatele succesului acestui serial stă un rapidist adevărat, un rapidist din tată-n fiu.

Scenaristul serialului, dar și un actor și dramaturg renumit, Mimi Brănescu, ne-a dezvăluit secretul din spatele aparițiilor Rapidului în Las Fierbinți.

„Eu sunt rapidist, tata a fost rapidist, iar frate-miu este tot rapidist, încă din perioada ABBA, când echipa stătea un an în A, doi în B. 

Mi-a plăcut mult echipa din 2006, antrenată de Răzvan Lucescu. A fost ultima echipă mare a Rapidului. Îmi pare rău de acel sfert de finală, cu Steaua, când trebuia să mergem mai departe, pentru că nu au fost mai buni decât noi”, a spus Mimi Brănescu, pentru fcrapid.ro, la 14 ani de la cea mai importantă performanță rapidistă în cupele europene.

Geniul din spatele umorului acestui serial a încheiat cu un mesaj elocvent: „Și hai cu Rapidu’ în A!” 

Mimi Brănescu a jucat în filme ca Moartea domnului Lăzărescu (2005), Boogie (2008), Medalia de onoare (2009), Periferic (2010), Marți, după Crăciun (2010), Poziția copilului (2013) sau Sieranevada (2016), câștigând un Premiu Gopo, pentru „cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru producția Boogie.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top