FARUL – RAPID 3-1

decembrie 1, 2019

Rapid a suferit o înfrângere la Constanța, 1-3, cu FC Farul, într-o partidă din prima etapă a returului.

În fața a 4.000 de spectatori, dintre care aproape 500 de rapidiști, constănțenii au început jocul în forță, reușind să deschidă scorul în minutul 5, când Antonio Cruceru a marcat din interiorul careului mic, după o nesincronizare în apărarea noastră.

Sefer a anunțat golul egalizator, după două șanse bune, iar în minutul 18, Lucian Goge a pătruns pe partea stângă, a centrat în fața porții, iar Marian Drăghiceanu a pus latul pentru 1-1.

Bucuria golului rapidist a fost scurtă, deoarece trei minute mai târziu, Paul Antoche i-a adus din nou pe fariști în avantaj, după o lovitură liberă executată de Cruceru.

Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 3-1, după ce fundașul Viorel Lică a reluat cu capul, din interiorul careului, în minutul 40, învingându-l pentru a treia oară pe Alex Tătaru.

Repriza secundă a fost controlată de Rapid, și pe fondul retragerii constănțenilor, Dulca, de două ori, Goge și Roskopf, având șanse bune de a marca, însă tabela nu s-a modificat, iar giuleștenii au suferit cea de-a cincea înfrângere din actualul sezon.

În ciuda acestui rezultat, Rapid rămâne pe locul 3, la două puncte în spatele lui CS Mioveni, formație ce a pierdut și ea, pe teren propriu, în fața lui Poli Timișoara, și la șase lungimi în urma liderului, UTA Arad.

Ultimul joc al anului pentru Rapid se va disputa sâmbăta viitoare, pe 7 decembrie, când băieții lui Daniel Pancu se deplasează la Chiajna, pentru întâlnirea cu Concordia, în etapa a XXI-a.

RAPID

Tătaru – I. Voicu (cpt.), A. Iacob, Mallo, Oanea (46′ A. Dulca) – Sefer, R. Lazăr (64′ Pănoiu), Piriz (46′ Jorza) – Drăghiceanu, Roskopf, Goge.
Rezerve neutilizate: Achiriloaei – B. Manole, Djuric, G. Creţu.
Antrenor: Daniel Pancu.

FARUL 

Muţiu (cpt.) – Nicola (87′ Carabela), Cană, V. Lică, D. Panait – Antoche, Greu – A. Stoica, A. Cruceru (75′ I. Ursu), Kanda – I. Stoica (82′ D. Toma).
Rezerve neutilizate: Udeanu – Hordouan, Al. Bodea, Halep.
Antrenor: Ianis Zicu.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top