FC RAPID ÎN #FIFA22

octombrie 1, 2021

Rapid revine în elita fotbalului global prin apariția în FIFA 22. Este un moment istoric pentru suporterii alb-vișinii, ce se pot bucura acum de meciuri de FIFA împotriva marilor cluburi europene.

De asemenea, în preambulul partidei de fotbal dintre FC Rapid și FC Voluntari, de vineri, 24 septembrie, am avut parte de mai multe premiere în ceea ce privește departamentul nostru de eSports.

Suporterii rapidiști prezenți la Tribuna 0 au putut juca FIFA 22 pe Național Arena, testând astfel noul joc și alegând pentru prima dată echipa iubită într-unul din cele mai cunoscute sporturi virtuale.

Fanii care au dorit să joace alături de noi au preluat în joc rolul lui Mihai Iosif și și-au alcătuit formația de start după propriile preferințe, iar în acest mod am putut vedea sisteme diferite de joc din partea fiecăruia.

Fiind prezenți pe stadion cu trei console PlayStation 5, puse la dispoziție de către sponsorul echipei de fotbal, Superbet, din partea echipei noastre de eSports au fost prezenți Patrik Popa (portar în echipa de FIFA Pro Clubs pe Xbox), Pălărie Ioniță (mijlocaș defensiv în echipa de Pro Clubs pe PlayStation) și Andi Stoica (eSports Project Manager).

Aceștia i-au provocat pe toți cei dornici să joace la înscrierea unui gol, în schimb primind diverse cadouri – fulare, tricouri, eșarfe, brelocuri sau insigne.

Sistemul de joc a fost 1v1 clasic: kick-off cu ambii jucători alegându-și echipa FC Rapid, 4 minute per repriză, iar meciurile se terminau atunci când oaspeții reușeau să înscrie un gol împotriva jucătorilor din echipele noastre profesioniste.

Alexandru Albu, unul din cei mai apreciați jucători din echipa noastră în acest start de sezon, a venit și el să joace alături de noi. Fiind suspendat pentru partida contra ilfovenilor, Albu l-a avut ca adversar pe Pălărie Ioniță, care ne-a declarat după terminarea partidei virtuale că i s-a îndeplinit un vis, jucând FIFA contra unui fotbalist din echipa sa de suflet.

A fost primul eveniment de acest fel pentru clubul nostru, prin care am reușit să atragem aproape 50 de oameni să joace alături de noi pe cel mai mare stadion din România.

Vă invităm să ne urmăriți pe Facebook, FC Rapid 1923 Esports, de acolo veți afla ultimele noutăți despre echipele noastre de eSports, și tot acolo vom anunța evenimentele pe care le vom organiza pe segmentul sporturilor virtuale.

#AcceleramSpreViitor #FZR #FCRapid1923eSports

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top