FC VOLUNTARI – RAPID 1-1

octombrie 13, 2018

Rapid a profitat de pauza forțată de retragerea Bragadirului și a jucat un meci amical puternic, cu FC Voluntari, o echipă de prima ligă, care chiar dacă este ultima clasată în Liga 1 are patru meciuri consecutive fără înfrângere, trei remize în campionat și o victorie în șaisprezecimile Cupei României, împotriva Botoșaniului.

Cum și prima ligă este în pauză, datorită meciurilor echipei naționale, FC Voluntari a găzduit Rapidul pe stadionul Gheorghe Dincă din orașul ilfovean, într-un amical cu porțile închise.

Daniel Pancu a început aproximativ cu cea mai bună echipă, gazdele, antrenate de Dinu Todoran, răspunzând și ele cu formația de bază.

Prima repriză s-a disputat mai mult la mijlocul terenului, cu echipa Voluntariului în atac, Rapidul contraatacând tăios de câteva ori, însă cele două porți au rămas intacte în primele 45 de minute.

La pauză, Pancone a schimbat șase jucători, iar Rapid a ieșit de la cabine mult mai decisă în ofensivă, însă gazdele au fost cele care au deschis scorul, în minutul 56, când în urma unei lovituri libere de pe partea stângă, Doru Bratu a greșit, iar fundașul croat Ivan Zgrablic a înscris din careul mic.

Rapid nu a acuzat șocul și a continuat să atace, iar în minutul 78, Mircea Manole, revenit după o lungă accidentare, i-a pasat foarte bine lui Lucian Goge, cel care a înscris din nou în poarta Voluntariului, după ce o făcuse și în amicalul din martie, câștigat de ilfoveni cu 3-1.

Pe final, Daniel Pancu a trimis în teren alți doi tineri, pe Adrian Boian, dar mai ales pe Octavian Popescu, un puști de numai 16 ani, de la echipa U17, însă tabela a rămas nemodificată, 1-1. O remiză de moral pentru giuleșteni, care sâmbăta viitoare vor juca meciul cu CS Afumați, principala contracandidată la promovarea în Liga 2, pe stadionul Giulești, de la ora 15:00.

RAPID

Ciuculescu (46′ Voican) – I. Voicu, D. Bratu, A. Iacob, Demici (46′ A. Grigore) – Burlacu (46′ Dovleac), Cârstocea (46′ Mitea), Jorza (46′ Duriță, 75′ Boian), Goge (81′ O. Popescu) – Vlada (46′ Jurj), Matulevicius (54′ Manole).

Voluntari

Vâtcă – Ricardinho, I. Balaur, I. Armaș, Al. Vlad – I. Gheorghe, Laidouni, Căpățână, A. Ciucur – Belahmeur, Gadze. După pauză au intrat Răuță, Zgrablic, Oktay, Al. Tudorie, Deac, Bucurică, An. Ionescu și Malfleury.

Mai jos, puteți vedea imagini de la meci, dar și înregistrarea integrală a partidei:

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top