FETELE IES CU CAPUL SUS DIN CUPA ROMÂNIEI

aprilie 14, 2023

Rapid a reușit o peformanță uriașă, ajungând în sferturile de finală ale Cupei României, deși este la primul sezon de la înființare.

Fetele noastre au fost singurele reprezentante ale ligii a treia în sferturi, însă nu au reușit să producă marea surpriză, pierzând, 1-8 (0-2), meciul cu FK Csikszereda, ocupanta locului 4 în prima ligă.

Singurul gol al echipei antrenate de Speranța Popescu și Gheorghe Marinescu a fost înscris de Nicoleta Bărbos, din lovitura de pedeapsă. A fost cea de-a 29-a reușită a sezonului pentru căpitanul Rapidului.

Până la partida din sferturile de finală, Rapid a eliminat Dunărea Giurgiu (10-0), FC Voluntari (6-3), FC Botoșani (14-0), ACS Juniorul (7-0) și AFC Fair Play (6-2), ultima chiar formație de Liga 1.

Meciul integral a fost pe canalul de YouTube al Rapidului!  

RAPID

Andreea Pencea – Linda Cergan, Carina Duican, Alexia Moțoi, Mădălina Popa – Georgiana Nicolae, Mihaela Neacșu – Alexia Cîrjan, Delia Neacșu, Ziv Guttman – Nicoleta Bărbos.

Au mai jucat: Delia Badea, Mara Olaru, Raisa Dicu, Bianca Guță, Selena Atimoftoaie. 

Rezerve neutilizate: Vivienne Tutunaru – Denisa Maghiar, Nicoleta Anton, Speranța Popescu.

FK CSIKSZEREDA

Boglarka Balog – Sabina Szentes, Ester Szoke, Barbara Bartalis, Anna Nyeki, Boglarka Fulop, Melania Mezossy, Luca Horvath, Emoke Berkeczi – Anita Antal (cpt.), Ester Balasz. Antrenor: Peter Kollar.

Au mai jucat: Erika Albu, Reka Gheorghiță, Alexandra Peter, Beata Reszeg. 

În celelalte meciuri din sferturile de finală:

  • Farul Constanța – Gloria Bistrița 1-2
  • Carmen – Politehnica Timișoara (14 aprilie)
  • Banat Girls – Universitatea Cluj (3 mai)

Pe 23 aprilie, Rapid se va deplasa la Pitești, pentru meciul din etapa #12 a seriei III din Liga 3, cu FC Argeș. Va fi un meci decisiv pentru promovarea în Liga 2.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top