FIFA23: CAMPIONI LA DUBLU ÎN ORADEA!

Pe 12 februarie 2023 a avut loc un turneu de FIFA23, modul Co-op (2v2), organizat în Oradea de către Explore Gaming Pub.

FC Rapid 1923 a fost reprezentată de două echipe în acest turneu, acestea fiind formate din jucătorul oficial în FIFA23, Alexandru (Alexy) Moisii, respectiv Darius Ghincea, fost manager al echipei de FIFA Pro Clubs pe Xbox și actualmente co-manager al formației similare, ce evoluează pe PlayStation 5. 

Băieții noștri au reușit să câștige această competiție, câștigând în drumul spre titlu meciuri contra celor mai bine cotați jucători de FIFA din zonă, reprezentând cu brio culorile alb-vișinii și demonstrând că antrenamentele din ultimele săptămâni au dat roade.

Cea de-a doua echipă înscrisă a fost formată din Andi Stoica (coordonatorul departamentului de eSports din cadrul FC Rapid 1923) și Adrian Pătruț (managerul echipei de FIFA). Cei doi au făcut o figură foarte frumoasă, reușind să termine pe locul patru în acest turneu.

Formația noastră de eSports a efectuat astfel prima deplasare oficială de la formarea sa la un turneu „offline”, călătorind peste 1200 de km în mai puțin de 48 de ore pentru a participa la acest turneu.

Cu toate că temperatura în Oradea era destul de scăzută, am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea organizatorilor, aceștia fiind atenți la toate detaliile. Cei aproape 100 de participanți au făcut ca acest turneu să fie cel mai important eveniment din ultimul an pe acest segment de 2v2.

Suntem bucuroși că am putut participa și astfel am dus numele echipei RAPID la loc de cinste, adăugând un nou punct pe hartă.

Puteți intra în comunitatea dedicată Rapid eSports, creată pe aplicația Discord, accesând următorul link: https://discord.gg/pTatnzWPzQ