FIFA23 PRO CLUBS: MAI APROAPE DE CHAMPIONS LEAGUE

martie 2, 2023

Cu o nouă conducere și un lot format preponderent din stranieri, echipa de FIFA23 Pro Clubs se reinventează și forțează accederea în Champions League pe una din platformele de competiții dedicate acestui mod de joc 11v11, Virtual Pro League.

Miercuri au avut loc două meciuri importante pentru noi, primul dintre ele fiind contra celor de la Olimpia Satu Mare eSports. După o partidă extrem de palpitantă, în care am reușit să conducem cu 1-0 prin golul marcat de Adam (xHash_9), am fost întorși ca scor, iar adversarii aveau 2-1 în minutul 75. Două reușite semnate de către Flavio Sousa (Myth_1x), respectiv Casper Qvistgaard (QVISTGAARD-) au făcut ca toate cele trei puncte să intre în visteria noastră. 3-2 scor final contra sătmărenilor, cei pe care am reușit să îi învingem și în turul SuperLigii VPL România cu 1-0.

Cel de-al doilea meci al serii pentru ai noștri a reprezentat un derby virtual, adversari fiind cei de la Petrolul Ploiești eSports. După ce la pauză eram conduși cu 1-0 de către prahoveni, repriza secundă a reprezentat un tur de forță pentru formația noastră, care a reușit să câștige cu 3-1 prin golurile marcate de către Isaac Kyle Grima, Andy Glancy și Casper Qvistgaard. În tur am reușit să câștigăm cu 3-2 meciul disputat împotriva rivalilor din Ploiești.

Partidele contra celor de la Olimpia Satu Mare și Petrolul Ploiești eSports pot fi revăzute aici: https://www.youtube.com/watch?v=qpLaE6T4cB8 

Cu aceste două victorii reușim să ne apropiem de primele patru locuri din campionat, care garantează prezența în cea mai prestigioasă competiție de pe acestă platformă, VPL Champions League. 

Pentru FC Rapid 1923 eSports mai sunt de disputat patru partide de FIFA23 Pro Clubs până la finalul campionatului din VPL, adversari fiind cei de la SR Brașov (locul trei) și CFC Dnipro (locul opt), Zone Crângași (locul șapte) și Nativ City (locul unu). Jocurile sunt programate în zilele de miercuri 8 și 15 martie, începând cu orele 22:00.

Meciurile pot fi urmărite pe canalul de YouTube dedicat Rapid eSports, acolo unde vă invităm să vă abonați: https://www.youtube.com/c/FCRapid1923eSports 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top