FIFA23 SHOW MATCH – EP.3: ALEXY VS. YANIS

martie 16, 2023

Astăzi de la ora 21:00 începe cel de-al treilea episod LIVE din seria “Show Match”, un concept adus pentru iubitorii de FIFA23 de către FC Rapid 1923 eSports, pe canalul de YouTube: https://www.youtube.com/c/FCRapid1923eSports

Alexy Moisii, reprezentantul FC Rapid 1923 în competițiile de FIFA23, va evolua contra lui Yanis van der Jagt, jucător de FIFA în cadrul echipei RKC Waalwijk (locul 8 în Eredivisie, Olanda). Cei doi vor juca în sistem BO2 (best of two), urmând ca partidele să fie comentate de către Claudiu „96Cloud” Ioniță.

Alexy revine astfel în circuit după primele două episoade, în care a reușit să se impună în fața lui Laur Chiș și Andu Rădulescu, fiind pregătit să-și testeze capacitățile cu unul din cei mai bine cotați jucători de FIFA din România.

Alexy jucând FIFA23 cu Gabriel Gheorghe (FC Rapid)
Alexy jucând FIFA23 cu Gabriel Gheorghe (FC Rapid)

Yanis van der Jagt are origini românești și a evoluat în ultimii ani la mai multe echipe profesioniste în calitate de jucător de FIFA. Cea mai mare realizare a sa o reprezintă clasarea în primii 33 de jucători din Europa la FIFA21, alături de actualul manager al echipei Rapid eSports, Claudiu Ioniță.

Este prezent într-unul din cele mai tari campionate europene de FIFA, eDivisie, această competiție aducând la start cei mai buni jucători de FIFA din Olanda (Țările de Jos). Fiind pasionat de călătorii, consideră că o metodă foarte bună de relaxare înaintea unor competiții o reprezintă petrecerea timpului în aer liber.

În România i-ar plăcea să vadă mai multe turnee și proiecte noi din partea celorlalte echipe din SuperLiga, pe modelul Rapid eSports, iar pe viitor și-ar dori să se organizeze chiar și o ligă națională de FIFA, ce ar putea ajuta foarte mult la creșterea comunității.

Yanis van der Jagt, jucător de FIFA al RKC Waalwijk
Yanis van der Jagt, jucător de FIFA al RKC Waalwijk

Într-o dispută de BO2 pe modul competitiv al Ultimate Team, cei doi vor evolua cu cel mai bun lot pentru a câștiga cel de-al treilea „Show Match” și un premiu din partea organizatorilor. Toate donațiile obținute pe LIVE vor fi oferite câștigătorului acestui duel demonstrativ!

Invităm și alți jucători competitivi de FIFA23 din România (și nu numai) să se înscrie în seria de meciuri demonstrative, organizată de divizia de gaming a FC Rapid 1923. Pentru mai multe detalii vă invităm pe serverul nostru de Discord: https://discord.gg/pTatnzWPzQ

Cine credeți că va câștiga? Vă așteptăm să votați pe live: https://www.youtube.com/c/FCRapid1923eSports

#RapideSports #FCRapid1923 #FIFA23 #UltimateTeam #FIFA #LiveStream #youtube #ShowMatch #Gamexpert #Alexy10 #Andu

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top