FIFA23 SHOW MATCH – EP.4: ALEXY MOISII VS. EMIL CONSTANTINESCU (FCSB)

Astăzi de la ora 20:00 începe cel de-al patrulea episod LIVE din seria “Show Match”, un concept adus pentru iubitorii de FIFA23 de către FC Rapid 1923 eSports, pe canalul de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=N9DeyrKXeao

Alexy Moisii, reprezentantul FC Rapid 1923 în competițiile de FIFA23, va evolua contra lui Emil Constantinescu, jucător de FIFA în cadrul echipei FCSB (locul trei în SuperLiga). Cei doi vor juca în sistem BO2 (best of two), urmând ca partidele să fie comentate de către Claudiu „96Cloud” Ioniță.

Alexy revine astfel în circuit după primele trei episoade, în care a reușit să se impună în fața lui Laur Chiș și Andu Rădulescu, dar a pierdut contra lui Yanis van Der Jagt (meciul poate fi vizualizat aici), fiind pregătit să-și testeze capacitățile cu unul din cei mai bine cotați jucători de FIFA din România.

Alexy jucând FIFA23 cu Gabriel Gheorghe (FC Rapid)
Alexy jucând FIFA23 cu Gabriel Gheorghe (FC Rapid)

Emil Constantinescu joacă FIFA la nivel competitiv de peste șapte ani, fiind multiplu câștigător de turnee și jucătorul celor de la FCSB în prezent. Își dorește ca scena de eSport din România să evolueze și să ajungă precum cele din Germania și Anglia. Un prim pas în această direcție ar fi organizarea de turnee care ar motiva jucătorii să dea tot ce au mai bun.

Emil Constantinescu, jucătorul de FIFA al FCSB
Emil Constantinescu, jucătorul de FIFA al FCSB

Într-o dispută de BO2 pe modul competitiv al Ultimate Team, cei doi vor evolua cu cel mai bun lot pentru a câștiga cel de-al patrulea „Show Match” și un premiu din partea organizatorilor. Toate donațiile obținute pe LIVE vor fi oferite câștigătorului acestui duel demonstrativ!

Invităm și alți jucători competitivi de FIFA23 din România (și nu numai) să se înscrie în seria de meciuri demonstrative, organizată de divizia de gaming a FC Rapid 1923. Pentru mai multe detalii vă invităm pe serverul nostru de Discord: https://discord.gg/pTatnzWPzQ

Cine credeți că va câștiga? Vă așteptăm să votați pe live: https://www.youtube.com/c/FCRapid1923eSports

#RapideSports #FCRapid1923 #FIFA23 #UltimateTeam #FIFA #LiveStream #youtube #ShowMatch #Gamexpert #Alexy10 #Emil