FIFA23 SHOW MATCH | EP.6: ALEXY MOISII VS. ȘTEFAN „VALUEHD” DAN

aprilie 27, 2023

DERBY ÎNTRE GENERAȚII !
Astăzi de la ora 21:00 începe cel de-al șaselea episod LIVE din seria “Show Match”, un concept adus pentru iubitorii de FIFA23 de către FC Rapid 1923 eSports, pe canalul de YouTube al echipei.
Alexy Moisii, reprezentantul FC Rapid 1923 în competițiile de FIFA23, va evolua contra lui Ștefan „valueHD” Dan, un creator de conținut în vârstă de 31 de ani, originar din Constanța. Cei doi vor juca Ultimate Team în sistem BO2 (best of two), urmând ca partidele să fie comentate de către Claudiu „96Cloud” Ioniță.
Alexy revine astfel în circuit după primele cinci episoade, în care a reușit să se impună în fața lui Laur Chiș, Andu Rădulescu, Emil Constantinescu și Andrei Anghelina, dar a pierdut contra lui Yanis van Der Jagt, fiind pregătit să-și testeze capacitățile cu un jucător ce are o experiență foarte mare în jocul FIFA.
ValueHD este YouTuber full time, joacă FIFA încă de la ediția 95, iar în online a inceput de la FIFA18.
Nu este interesat de partea competitivă de FIFA în scena internațională, fiind focusat doar pe creare de conținut. Și-ar dori ca atunci când adversarul iese din meci la scor egal să primească victorie.
Invităm și alți jucători competitivi sau creatori de conținut pe FIFA23 din România (și nu numai) să se înscrie în seria de meciuri demonstrative, organizată de divizia de gaming a FC Rapid 1923.
Cine credeți că va câștiga? Vă așteptăm să votați pe live! Link în comentarii pe Facebook sau în bio pe Instagram.
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top