FIFA23 | VICTORIE DE PALMARES CONTRA UNIVERSITĂȚII CRAIOVA

aprilie 19, 2023

Duminica aceasta ne-am prezentat cu echipa de FIFA din cadrul departamentului de eSports al FC Rapid 1923 pe stadionul “Ion Oblemenco”, casa Universității Craiova.
Acolo ne-am putut bucura de două meciuri în modul 95 OVR al FIFA23 între reprezentanții celor două formații: Constantinescu Daniel Ionut și Ionita Claudiu pentru FC Rapid, respectiv Dan Buzărnescu și David Pătru pentru “leii din Bănie”.
David Pătru și Dan Buzărnescu (UCV) alături de Claudiu "96Cloud" Ioniță și Daniel "Dancos" Constantinescu (RAP) înainte de startul partidei de FIFA
David Pătru și Dan Buzărnescu (UCV) alături de Claudiu „96Cloud” Ioniță și Daniel „Dancos” Constantinescu (RAP) înainte de startul partidei de FIFA
În primul meci ne-am impus cu scorul de 3-0, jucătorii noștri demonstrând încă o dată că formează una din cele mai bune echipe din România în modul co-op (2v2) al celebrului simulator de fotbal.
Claudiu "96Cloud" Ioniță și Daniel "Dancos" Constantinescu bucurându-se după victorie
Claudiu „96Cloud” Ioniță și Daniel „Dancos” Constantinescu bucurându-se după victorie
În cea de-a doua partidă am vrut să arătăm că nu este vorba doar despre rivalitate, ci și despre fair-play. Astfel cele două echipe s-au amestecat, Dancos evoluând cu David Pătru, iar Claudiu Ioniță cu Dan Buzărnescu. Meciul s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru cei dintâi, iar la final am avut parte de un schimb de tricouri în premieră între “Dancos” și “DanBuzz”.
Dan Buzărnescu făcând schimb de tricouri cu Daniel Constantinescu
Dan Buzărnescu făcând schimb de tricouri cu Daniel Constantinescu
Mulțumim celor de la Universitatea Craiova pentru deschidere și acceptarea invitației noastre, rămâne să ne vedem la finele lunii mai pe stadionul Giulești atât pentru returul competiției fotbalistice, cât și pentru revanșa la FIFA23.
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top