FII PARTE DIN VIITORUL RAPIDULUI

aprilie 21, 2020

Rapid se întoarce în casele suporterilor prin meciurile din SuperCupa #jucamdeacasa. Pandemia ne ține momentan departe de stadion, de echipă și de frumusețea weekend-urilor petrecute alături de Rapid.
 
Pentru că este o perioadă dificilă pentru toată suflarea fotbalistică, toți banii încasați vor merge către Centrul de Performanță al clubului, deoarece viitorul Rapidului este foarte important.
 
Din păcate, nu se poate intra pe stadion, dar am pus la vânzare bilete virtuale, pe care le poți cumpăra în ce zonă a stadionului dorești, iar meciurile le poți vedea pe pagina oficială de Facebook, FC Rapid 1923.
 
Cumpără bilete de aici 👉 bit.ly/3btnjfh
 
Fii parte din viitorul Rapidului cumpărând bilete la meciurile din grupe și susține micii fotbaliști de la Centrul de Performanță!
Rapid va face parte din Grupa B, alături de Hermannstadt, ACS Înainte Modelu și ACS Corbeanca, iar meciurile se vor juca tur și retur, primele două formații din grupă urmând a merge în optimile de finală.
Astăzi, de la ora 22:30, Rapid va întâlni ACS Înainte Modelu, iar mâine, de la aceeași oră, va juca împotriva echipei ACS Corbeanca.
 
#SuntemPesteTotInCasa
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top