FOTBALUL ÎNSEAMNĂ, ÎN PRIMUL RÂND, EMOȚIE

iulie 17, 2020

O știam de mult, însă ne-am convins cu toții din nou de acest adevăr în seara meciului de la Ploiești, dintre Petrolul și Rapid, contând pentru etapa a doua a playoff-ului de promovare în Liga 1.

Maniera de arbitraj (la care am făcut referire în Memoriul depus la Comisia Centrală a Arbitrilor, în data de 16 iulie) ne-a nemulțumit, însă aceasta nu poate reprezenta decât cel mult o circumstanță atenuantă pentru modul în care conducerea clubului FC Rapid și-a exteriorizat emoțiile în timpul meciului.

Da, suntem în primul rând suporteri, dar suntem conștienți de faptul că funcțiile oficiale pe care le deținem la un club de talia Rapidului obligă la un comportament demn în orice situație, indiferent de circumstanțe.

De aceea, dorim să îi asigurăm pe toți cei implicati în fenomenul fotbalistic (adversari, arbitri, oficiali), dar mai ales pe suporterii rapidiști, că înțelegem responsabilitatea pe care o purtăm în calitatea noastră de conducatori ai clubului și înțelegem să ne prezentăm scuzele pentru comportamentul emoțional din timpul jocului.

Simțim nevoia de a face public această declarație, în spiritul respectului față de competiție și față de toți cei implicați în lupta sportivă, aceasta reprezentând una dintre cele mai importante valori ale clubului pe care ne dorim să îl reprezentăm cu cinste.

FC Rapid București

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top