GRIGORE: GREUL ÎNCEPE ABIA ACUM

martie 3, 2023

Dragoș Grigore a avut parte de o revenire de vis pe teren, după o accidentare lungă, el reușind să înscrie golul victoriei la Botoșani, când a marcat în prelungiri din foarfecă.

Fundașul de 37 de ani a participat la conferința de presă de astăzi și a vorbit despre partida de sâmbătă seara, cu Hermannstadt.

„Ne va aștepta un meci foarte dificil, contra unei echipe bune. Într-adevăr, nu traversează o perioadă foarte bună. Vor veni aici să joace fotbal și să încerce să câștige puncte fiindcă nu au nimic de pierdut.

La Botoșani ne-am bucurat pe moment, dar nu am realizat nimic. Greul începe abia acum, începând de mâine, ne vor aștepta meciuri foarte grele. Avem o datorie față de club, față de suporteri, datorită faptului că se împlinesc 100 de ani de la înființarea clubului. Vrem să aducem Rapidul în fruntea fotbalului românesc.

În fotbalul de astăzi în meciurile disputate sunt mici detalii care fac diferența. Depinde foarte mult de forma sportivă din acea zi a fiecărei echipei, așa că nu știu ce se va întâmpla mâine seară. Însă îmi doresc să intrăm determinați, să arătăm că ne dorim sută la sută să câștigăm acest meci.

În momentul de față sunt cu gândul la meciul de mâine seară. Dacă nu vom reuși să câștigăm contra celor de la Hermannstadt, probabil acest rezultat ne va trage puțin înapoi. Cred că avem valoarea și capacitatea necesare să trecem cu brio peste meciul de mâine seară.

Nu vreau să mă gândesc la Play-Off, Mai sunt două etape de disputat. Cel mai important este meciul de mâine seară. După ce se va trage linia vom vedea unde ne vom afla și vom fi pregătiți de orice meci, împotriva oricărei echipe din Play-Off”, a spus Grigore.

  • 51 de meciuri și 3 goluri are Dragoș la Rapid

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top