HASANI: AM AVUT UN SENTIMENT DIN INIMĂ CĂ VA FI O ALEGERE BUNĂ

decembrie 22, 2023

Florent Hasani, atacantul kosovar ce a semnat cu Rapid în urmă cu câteva zile, a ajuns astăzi la București.

După ce a făcut vizita medicală, a văzut pentru prima dată stadionul Giulești, acolo unde a făcut cunoștință cu conducerea Rapidului. Apoi, a participat la ședința foto și ne-a oferit un interviu în exclusivitate.

„Înainte de toate, îmi pare bine să vă cunosc. Sunt aici în sfârșit. Este o plăcere pentru mine să fiu la un club ca Rapid. Mă simt foarte bine. Am încheiat toate lucrurile pe care le aveam de făcut și acum mă concentrez doar pe fotbal.

Am primit mai multe oferte, dar cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună. Am analizat tot, am vorbit cu mai mulți oameni, ultimul fiind Albion Rrahmani. După aceea, am luat hotărârea că aceasta este cea mai bună decizie pentru mine și acum sunt aici.

Sper că vom juca în Europa la finalul acestui sezon. Am urmărit multe partide și am văzut că atmosfera de aici este incredibilă. Mi-a păcut foarte mult și abia aștept să joc în fața suporterilor.

Le promit minunaților suporteri ai Rapidului că o să dau tot ce am mai bun pentru ei și pentru echipă și sper să ne bucurăm împreună la cât mai multe meciuri”, a spus golgheterul primei ligi albaneze.

Interviul complet va fi postat sâmbătă, pe canalul de Facebook oficial – FC Rapid 1923. 

Jucător din Kosovo va purta tricoul cu numărul 8!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top