HASANI: „AM DECIS CU TOT SUFLETUL SĂ VIN AICI”

ianuarie 18, 2024

Florent Hasani, noul jucător al Rapidului, a vorbit despre primul meci al anului, cel de mâine, cu FCU 1948.

„Sunt foarte fericit să fiu aici, să fiu parte din ceea ce înseamnă Rapid. Înainte de a lua decizia de a mă transfera aici am primit multe informații despre club și, bineînțeles, am decis cu tot sufletul să vin aici. Cred că avem o echipă cu jucători cu calitate și un staff bun. Bineînțeles, obiectivul nostru este să ne aflăm în fruntea clasamentului și vom lupta pentru primele poziții.

În cantonament totul a fost bine, ne-am pregătit la maximum atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere mental. Evident, pentru meciul de mâine nu ne dorim decât să obținem o victorie. Ne-am antrenat toată săptămâna, am pregătit jocul, mai avem astăzi un ultim antrenament și mâine sperăm la o victorie.

Bineînțeles, am făcut o promisiune față de suporteri atât eu, cât și întreaga echipă și vom da 100% pentru a câștiga meciul de mâine, cu sprijinul suporterilor care fac o atmosferă incredibilă aici și sper, la finalul meciului, să ne bucurăm alături de ei”, a declarat kosovarul venit de la FK Tirana.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top