HORAȚIU A SEMNAT PÂNĂ ÎN 2025

mai 21, 2023

Rapid și-a „securizat” poarta, reușind să îl convingă pe Horațiu Moldovan să prelungească contractul pentru încă un sezon.

Contractul ce expira în vara anului viitor a fost prelungit până în 2025, astfel că portarul echipei naționale a României va îmbrăca tricoul Rapidului pentru încă două sezoane.

„Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România, cu cei mai frumoși suporteri, încă doi ani, cel puțin. Mă simt foarte iubit și apreciat aici, mă simt acasă și acest lucru îmi dă energia necesară pentru a face lucruri mărețe, alături de colegii mei și de suporteri. Sunt sigur că ne vom bucura împreună și de trofee, cât de curând. Hai Rapid!”, a declarat goalkeeperul nostru pentru fcrapid.ro.

Unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului, de la sosirea lui în Giulești, Horațiu Moldovan a apărat poarta noastră în 89 de partide, în care a primit 97 de goluri.

Moldo a venit la Rapid în ianuarie 2021, pe când echipa evolua în Liga 2, fiind integralist în acest sezon, când a evoluat în toate minutele din Superligă.

În carieră, Horațiu a mai jucat pentru Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timișoara, Sepsi OSK și UTA Arad.

Portarul nostru are o prezență în echipa națională a României, în partida cu Slovenia (1-2), din noiembrie 2022.

#ImpreunaSpre100

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top