IACOB: „ÎMI MERGE BINE CONTRA FCSB-ULUI”

martie 10, 2024

Paul Iacob a marcat cel de-al patrulea gol împotriva FCSB-ului, în ultimul an, reușind să deschidă scorul în partida de pe Arena Națională.

„Am încercat să facem un meci solid, am marcat patru goluri. La rândul meu, am marcat și eu. Îmi merge bine în meciurile împotriva celor de la FCSB, consider că sunt puțin mai motivat la aceste meciuri, lucru care cred că se poate observa.

Dacă ne raportăm la aspectul jocului, consider că scorul nu este atât de mare, având în vedere că am mai avut câteva ocazii importante. Într-adevăr, și ei au avut ocazii, dar am controlat fazele și nu am avut emoții.

Cu siguranță, în urma acestui meci, s-a relansat campionatul. În eventualitatea unui eșec, am fi pierdut lupta la titlu. Titlul încă se joacă. Ne dorim să câștigăm fiecare meci, să câștigăm campionatul. Sper ca în toate meciurile care urmează să jucăm așa cum am jucat în această seară. Acesta este adevărata față a Rapidului.

A fost o atmosferă incendiară în această seară. Sunt foarte bucuros, a fost un meci deosebit. La finalul meciului, vedeam doar fulare vișinii, a fost un sentiment incredibil”, a spus fundașul giuleștean, la finalul partidei, pentru Rapid TV.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top