IACOB: MERGEM LA MIOVENI SĂ NE IMPUNEM

februarie 12, 2023

Paul Iacob a reușit să înscrie primul gol în tricoul Rapidului, în partida cu FCU Craiova.

„Am reușit să marchez, dar, pur și simplu, nu mă pot bucura de gol pentru că nu mă pot bucura pentru acest meci. N-am arătat nimic din ceea ce trebuia să arătăm, am fost sub nivelul meciului. Singurii care și-au făcut datoria în această seară au fost suporterii.

Au fost probleme în meciurile cu cei de la FCU Craiova, n-am reușit să ne impunem. În tur, la fel, n-am reușit să ne impunem. Sperăm ca la meciul următor să ne luăm revanșa. Nu avem ce să facem. Mergem mai departe.

Nu ne-a apăsat faptul că o victorie în această seara ne-ar fi calificat matematic în Play-Off. Mai sunt multe meciuri. Până la urmă trebuie să luăm fiecare meci, să câștigăm cele trei puncte. Nu cred că e o problemă faptul că am putea fi în Play-Off, până la urmă acesta este obiectivul.

Într-adevăr, am încheiat seria victorilor și a rezultatelor pozitive de acasă. Este un duș foarte, foarte rece, având în vedere felul în care s-a disputat partida. Cred că cei de la Craiova nu sunt o echipă de Play-Out. Au jucători de foarte mare calitate atât în față, cât și în apărare, cred că nu e locul lor acolo.

A fost vorba și de ghinion. Ajungeam în fața porții, chiar în careu, era vorba de un șut la poartă, o pasă decisivă pe care nu o găseam sau se lovea mingea de adversar și ieșea afară. În meciurile acestea când nu-ți iese încerci să scoți ce ai mai bun din tine, dar noi n-am reușit. Consider că dacă ne trezeam puțin mai repede în minutul 60 altul era scorul.

Mergem la Mioveni să ne impunem, bineînțeles, pentru că suntem Rapid București. Vrem să câștigăm fiecare meci. Astăzi nu s-a putut, dar asta vrem la fiecare meci.

În primul rând important este să ajungem în Play-Off, iar mai departe vom vedea. Depinde cu ce puncte intrăm în Play-Off. În funcție de câte puncte vom acumula până la final, vom vedea și ce obiective ne vom impune. Pentru mine îmi doresc să joc cât mai mult, să mă impun chiar și atunci când Dragoș Grigore este valid, fiind accidentat acum probabil că am prins această oportunitate și am jucat mai mult”, a declarat fundașul nostru.

  • 14 meciuri a jucat Iacob pentru Rapid, 12 în Superligă și două în Cupa României
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top