IGNAT: SUNTEM GATA SĂ DĂM TOTUL PE TEREN

martie 10, 2023

Cristian Ignat, fundașul Rapidului, a fost prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, de sâmbătă seara.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea cu echipa de pe primul loc. Toată lumea știe cât de bine joacă Farul, dar noi ne-am pregătit foarte bine și suntem gata să dăm totul pe teren.

În tur a fost 1-1. Este un meci ca oricare altul, îl abordăm cu aceeași atitudine, cu aceeași determinare. Este clar că vrem victoria”, a declarat Cristi despre partida din ultima etapă a sezonului regular.

Debutul ca titular în prima ligă, din meciul cu Hermannstadt, l-a făcut foarte fericit pe jucătorul născut în Rep. Moldova.

„M-am simțit foarte bine meciul trecut. Era și mai bine dacă câștigam. Evident, primul obiectiv al meu și al echipei este să câștigăm și după aceea să avem fiecare performanțe bune și să jucăm fiecare cât de bine putem, dar m-am simțit foarte bine în teren, alături de colegi și e o bucurie pentru mine.

Este extraordinar să primești susținere din partea fanilor și este un atu clar. 

Am crescut mult cu Mister și cu toți jucătorii cu experiență din echipă și este o onoare pentru mine să joc la acest club și să fiu antrenat de Adrian Mutu.

Așteptările mele în Play-Off sunt să joc cât mai mult și să ajungem cât mai sus posibil”.

Prietenul lui Cristi, Rareș Ilie, a vorbit cu fundașul nostru înainte și după debutul ca titular în prima ligă.

„Rareș mi-a urat “baftă” înainte de meci, iar după aceea a spus ca s-a uitat și el la meci, că m-a urmărit și mi-a zis s-o țin tot așa și să am cât mai multe minute”, a spus Ignat.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top