ÎMPREUNĂ, ÎN LIGA 1, PE STADION. IA-ȚI ABONAMENT!

iulie 2, 2021

Rapid a revenit în prima ligă după șase ani, dar mai mult de atât, avem ocazia să fim din nou împreună pe stadion.

Au fost niște ani dificili, am luat-o de la capăt, însă am revenit unde ne este locul, în Liga 1.

Acum este momentul să le arătăm tuturor adversarilor ce înseamnă forța Rapidului, iar acest lucru îl putem face doar împreună, de pe stadion.

În acest moment, din cauza normelor de distanțare socială în continuă schimbare, abonamentele se vând fără loc, în felul urmator:

  • Peluza Nord: 1.700 abonamente – 220 lei
  • Peluza Sud: 1.700 abonamente – 260 lei
  • Tribuna II: 1.300 abonamente – 420 lei
  • Tribuna I: 1.450 abonamente – 650 lei
  • Tribuna 0: 700 abonamente – 1.200 lei

Abonamentele sunt valabile pentru toate meciurile de pe teren propriu din sezonul regulat 2021/2022.

Numărul abonamentelor scoase la vânzare sunt la 50% din capacitatea stadionului Giulești. Până va fi gata casa noastră, meciurile de acasă se vor juca pe Arena Națională.

Până când reglementările in vigoare privind pandemia de Covid-19 se vor schimba, capacitatea de vânzare a abonamentelor nu va mai fi mărită, astfel că te invităm să fii alături de noi, pentru a face parte din „infernul” rapidist de pe stadion.

Pe stadion, momentan pot intra doar:

* Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (dovada vaccinării poate fi descărcată, în format electronic accesând link-ul: https://adulti.renv.ro/users/login)

* Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea orei de start a meciului

* Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore înaintea orei de start a meciului

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top