ÎNSCRIEREA LA MECIURILE DEMONSTRATIVE DE ZIUA RAPIDULUI

iunie 18, 2024

O singură săptămână ne mai desparte de un eveniment special, ziua în care Rapid va împlini 101 ani.

Pe lângă multe alte activități, pe care le puteți încerca începând cu ora 12:00 (CLICK AICI), ziua se va încheia cu două meciuri demonstrative dedicate suporterilor, mai mici sau mai mari.

Vom avea parte de două jocuri:

  • @ 20:00 – ALBII vs VIȘINIII – Copii (10-14 ani) (două reprize a câte 15 minute fiecare). Pentru Înscriere, dă click AICI!
  •  @ 20:30 – ALBII vs VIȘINIII – Suporteri (peste 14 ani) (două reprize a câte 20 de minute fiecare). Pentru Înscriere, dă click AICI!

Loturile vor fi alese prin tragere la sorți, cu random.org, în funcție de așezare. Vom merge pe o tactică 4-4-2, astfel încât lotul unei echipe va cuprinde 2 portari, 6 fundași, 5 mijlocași și 3 atacanți.

Așadar, pentru fiecare dintre cele echipe ale suporterilor, vom selecta 4 portari, 12 fundași, 10 mijlocași și 6 atacanți, ce însumează 32 de jucători, 16 la echipa ALBILOR și 16 la cea a VIȘINIILOR.

Același proces de selecție va fi și în cadrul meciului copiilor.

Fiecare participant va primi câte un echipament special de joc, format dintr-un tricou (personalizat cu număr și nume), un șort și o pereche de jambiere. Participanții trebuie să aibă obligatoriu ghete de fotbal speciale pentru gazon.

  • Data limita a înscrierii: vineri, 21 iunie, ora 11:59.
  • Data efectuării tragerii la sorți: vineri, 21 iunie (aceasta va fi filmată și postată pe canalul oficial de Facebook).

Câștigătorii vor fi contactați în weekend, sâmbătă și duminică, pentru a confirma prezența și pentru a stabili detaliile de participare.

Listele finale de participanți vor fi anunțate luni, 24 iunie.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top