INTERVIU: ALIN CÂRSTOCEA

octombrie 10, 2019

Alin Cârstocea, mijlocașul de 27 de ani al Rapidului, este refăcut după o accidentare ce l-a ținut pe bară aproximativ 3 luni, suferită într-un meci amical cu Gaziantep, în cantonamentul din Bolu. Acesta a oferit un interviu pentru fcrapid.ro, înainte de meciul cu Petrolul Ploiești, ce va avea loc miercuri, de la ora 16:00, în Regie, în etapa a XII-a a ligii secunde.

R: Alin, vii după o accidentare lungă, ce te-a ținut departe de teren. Cum te simți acum?

AC: Mă simt bine, sunt refăcut 100% și mă bucur că am revenit și că sunt apt pentru a mă antrena.

R: Cum a fost perioada asta lunga de accidentare și cum ai trecut peste ea?

AC: Într-adevăr, a fost o perioadă destul de lunga în care am fost accidentat. Sincer, cred că a fost cea mai dură accidentare din cariera mea, dar sunt fericit că am revenit. A fost foarte greu să îmi văd colegii cum se antrenează, iar eu să nu pot face nimic,  dar asta a trecut acum, în sfârșit pot să fiu alături de ei din teren și îmi pot ajuta echipa. Staff-ul medical și cel tehnic au fost lângă mine și m-au susținut, iar cu această ocazie aș vrea să le mulțumesc, pentru că a fost o perioadă destul de grea, mai ales pe partea mentală, însă m-au încurajat tot timpul și am reușit să trec mai ușor peste accidentare. 

R: Toată lumea te așteaptă sa revii pe teren, suporterii întreabă de tine. Te motivează suplimentar acest lucru?

AC: Da, normal că mă motivează, pentru ca am lipsit o bună parte din acest tur și vreau să le răsplătesc sprijinul cu evoluții bune, iar pentru asta o să dau totul pentru a câștiga.

R: Ai urmărit atent această primă parte a turului, care crezi ca sunt șansele Rapidului la promovare?

AC: Cred că avem cele mai mari șanse dintre toate echipele pentru ca avem un lot foarte bun, echilibrat, și toți muncim, în fiecare zi, pentru a obține promovarea. Suntem extrem de motivați. 

R: Care crezi ca sunt punctele forte ale Rapidului în comparație cu celelalte adversare?

AC: Cred că puterea grupului e principalul punct forte, iar modul în care Mister ne motivează și ne insuflă încredere ne face să dăm totul. Chiar avem un grup foarte unit, echilibrat, cu jucători valoroși, cu concurență pe posturi, iar acest lucru se vede la antrenamente, unde fiecare este la intensitate maximă.

R: Cum te înțelegi cu jucătorii noi din lot și cum vezi concurența mare de la mijlocul terenului?

AC: Am o relație foarte bună cu fiecare coleg, mă înțeleg foarte bine și cu străinii, iar concurența creată la mijlocul terenul este benefică, atât pentru noi, cât și pentru echipă, deoarece toți mijlocașii din lot sunt jucători de calitate, cu o personalitate puternică, ce pot face oricând diferența.

R: Cum vezi meciul de miercuri cu Petrolul? Cu ce ar putea să ne surprindă petroliștii?

AC: Meciul cu Petrolul este unul special, în primul rând pentru suporterii noștri, care sigur vor veni în număr foarte mare, miercuri, pentru a vedea un spectacol, dar și pentru noi, pentru că este un derby, chiar dacă Petrolul a început mai greu, are o echipă foarte bună, cu mulți jucători ce au jucat în prima ligă, și cred că va fi un meci frumos, din care îmi doresc enorm să ieșim învingători.

R: Rapidiștii și-au anunțat prezența în număr foarte mare, chiar dacă se joacă miercuri, la o oră ușor nepotrivită, dar se pare că stadionul va fi plin. Ai un mesaj pentru suporterii rapidiști înainte de meciul cu Petrolul?

AC: Suporterii vin necondiționat, iar asta îi diferențiază de cei ai celorlaltor echipe. Dacă la un meci obișnuit creează o atmosferă superbă, îmi imaginez că va fi un spectacol total în peluză și în tribune. Le transmit că îi așteptăm să vină să ne susțină, să ne împingă de la spate, ca întotdeauna, și le promit că eu și fiecare coleg al meu vom da absolut totul pentru victorie și pentru a le face o seară fericită. 

  • 11 goluri a marcat Alin Cârstocea pentru Rapid, în 31 de meciuri, în sezonul 2018/2019.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top