INTERVIU CU BOGDAN MANOLE

decembrie 13, 2022

Bogdan Manole a venit la Rapid la începutul lui 2019, când echipa evolua în Liga 3, și a jucat 34 de meciuri în alb-vișiniu, reușind să înscrie un singur gol.

Acea reușită însă a fost una extrem de importantă. Pe 16 octombrie 2019, în Regie, Rapid învingea Petrolul Ploiești cu 1-0, în ultima victorie giuleșteană contra „găzarilor”.

„Mano” a acceptat invitația noastră de a oferi un interviu exclusiv pentru fcrapid.ro.

R: Salut, Bogdan! Ai plecat de doi ani de la Rapid. Ce mai faci?

BM: Salut! În momentul de față sunt bine, îmi împart timpul între antrenamente și meciuri. Am avut o perioadă dificilă, trecând printr-o operație, dar am reușit să mă recuperez și să pot juca din nou.

R: Cum ai caracteriza perioada ta de la Rapid?

BM: Perioada de la Rapid a fost una dintre cele mai bune și mai frumoase pentru mine, atât din punct de vedere sportiv, cât și emoțional. La Rapid pot spune că am reușit să evoluez atât ca jucător, cât și ca persoană, și să simt cu adevărat ce înseamnă să joci pentru o echipă atât de iubită, cum este Rapid. Presiunea fiecărui meci a fost una benefică și constructivă pentru mine.

R: Ești marcatorul ultimului gol al Rapidului împotriva Petrolului. Ce sentimente te încearcă când rememorezi acel gol?

BM: Pentru mine marcarea golului împotriva Petrolului a însemnat o fericire de nedescris. Știu că înaintea meciului îmi imaginam cum ar fi să marchez și să aduc victoria echipei. M-am concentrat și am reușit să îndeplinesc ceea ce mi-am dorit, să marchez într-un derby și să aduc victoria echipei care a muncit din primul până în ultimul minut.

Minutul 80 a venit cu golul și a adus bucurie atât în rândul suporterilor, cât și în vestiar. După meci am fost fericit, chiar dacă în momentul marcării golului nu am realizat ce impact poate avea aceasta victorie. A avut un impact foarte mare pentru suporterii care ne-au susținut până în ultimul moment și au crezut în noi, dar și pentru mine, pemtru că am reușit să îmi trec în palmares un asemenea gol.

R: Cum ai caracteriza parcursul Rapidului din ultimii doi ani, de când ai plecat?

BM: Mă bucur foarte mult pentru echipă și pentru evoluția bună pe care o are în momentul de față. Consider că tot ce au realizat până în prezent a fost făcut prin munca atât a jucătorilor, cât și a antrenorului. Dar și prin sprijinul suporterilor. Sper să evolueze cât mai mult și, în curând, să se bucure și de câștigarea titlului.

R: Cum ți se pare Rapidul din actualul sezon?

BM: Rapid, în acest sezon, arată ca o echipă în adevăratul sens al cuvântului! O echipă unită, care muncește să ajungă acolo unde și-a propus. O echipă care muncește să își îndeplinească obiectivele. Există o unitate, indiferent de situație, și la bine, dar și la rău. În fotbal există și momente mai puțin bune, dar consider că această echipă a știut întotdeauna să le depășească.

R: Cum vezi meciul de miercuri?

BM: Meciul de miercuri o sa fie un meci intens, un derby plin de orgolii. Iar pe teren o să vedem un meci de calitate. Cea mai bună echipă o să câștige, și îmi doresc ca aceea să fie Rapid. Sunt sigur că echipa o să facă un meci bun și o să reușească victoria. Pe lângă ceea ce se va întâmpla în teren, galeria Rapidului o să facă spectacol, cu siguranță. Pronosticul meu este 1-0 pentru Rapid.

R: Ce mesaj ai pentru suporterii Rapidului?

Suporterilor giuleșteni doresc să le transmit sărbători fericite alături de cei dragi, dar mai ales alături de Rapid. Vreau sa le mulțumesc pentru sprijinul și susținerea pe care am avut-o atunci când am fost jucătorul Rapidului și le doresc să se bucure și să iubească Rapidul indiferent de momentele prin care o sa treacă. Hai Rapid! 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top