INTERVIU CU MARIAN VLADA

septembrie 25, 2018

Golgheterul Rapidului din acest sezon Marian Vlada, autor a 9 goluri, a oferit un interviu pentru revista clubului, Giuleștina, pe care vă invităm să îl citiți:

  • Toată lumea știe că ești rapidist de mult timp. De unde provine iubirea pentru Rapid?

Îmi amintesc faptul că am văzut primele meciuri ale Rapidului când aveam 9 ani. La 10 ani tatăl meu m-a dus la un trial pentru juniori pe Giulești și am rămas fascinat de acest stadion. Am fost aproape să revin la Rapid în 2013, după barajul Rapidului contra Concordiei.

  • Care este cel mai frumos gol marcat până acum?

Cel din meciul de Cupă cu Daco-Getica. Am mai marcat multe goluri cu șuturi de la distanță, dar acesta a fost cel mai frumos din întreaga mea carieră. Este golul “suprem” pentru mine deoarece a fost înscris pe Giulești. A fost o execuție grea, rar se marchează un asemenea gol.

  • În poarta căror rivali vrei să înscrii cele mai multe goluri?

Întotdeauna pentru rapidiști sunt importante goluri contra Stelei. Am avut un sentiment mai aparte când am marcat de 2 ori în finala Cupei de anul trecut. A fost un duel special al galeriilor și de aceea meciul a fost mai frumos pentru noi ca fotbaliști.  Acum la liga a III-a sunt adversari destul de buni și mă voi bucura la fiecare gol marcat.

  • Câte goluri ți-ai propus să înscrii în acest sezon?

Îmi doresc să dau cât mai multe goluri pentru că am experiență. La echipele unde am evoluat până acum în Liga a III-a am marcat minim 15 goluri pe sezon. La Rapid vreau să înscriu mai mult de atât pentru că, deși am 30 de ani, la fiecare gol înscris pe Giulești mă bucur ca atunci când eram la început.

  • Crezi că Rapid poate învinge o echipă de Liga I în Cupa României?

Cu siguranță putem să învingem orice echipă pe Giulești pentru că publicul face diferența. Este dificil pentru orice adversar să joace pe Giulești, indiferent din ce ligă vine adversarul. Am amintiri frumoase de anul trecut de la Afumați, când am fost aproape de a elimina Universitatea Craiova. Am marcat contra Craiovei care a și câștigat Cupa României în sezonul trecut. Pentru noi, fiecare meci de Cupă este un bonus pentru jocul bun prestat până acum în această competiție.

  • Cum te înțelegi cu Matulevicius?

Matulevicius este un jucător super-profesionist. Este un fotbalist care a jucat la cel mai înalt nivel, la echipa națională a Lituaniei. Venirea lui este foarte importantă. Pe mine mă ajută pentru că are experiență, știe unde să se poziționeze, când să paseze, cum să devieze balonul. Și Jurj știe foarte bine jocul pentru vârsta lui.

  • Cât de mult afectează jocul echipei plecarea lui Nico ?

Plecarea lui Nico a fost un șoc pentru că am plecat la drum împreună. Dar trebuie să mergem înainte. Poate prin evoluțiile noastre și prin parcursul bun al echipei sperăm să îl facem să se răzgândească. Mă gândesc și eu, ca orice suporter al Rapidului, și aștept să se întoarcă. Nimeni nu și-a pierdut această speranță. Îl așteptăm la Rapid nu neapărat ca jucător, dar la fel ca Pancu, să fie alături de echipă. El ne ajuta din toate punctele de vedere. Revenirea lui ar fi un câștig foarte mare penru Rapid.

  • Ce părere ai despre strigătul galeriei: “Vlada Marian, jucător brazilian” ?

Nu semăn nici pe departe cu un brazilian, dar apreciez sprijinul suporterilor și vreau să le mulțumesc. Poate am uneori execuții în acest stil. Mesajul meu către suporteri este: voi da totul pe teren pentru această echipă de la începutul meciului și până la finalul celor 90 de minute.

Interviu realizat de Andrei Petrică

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top