JAKUB HROMADA A SEMNAT CU RAPID

iunie 17, 2024

Rapid l-a transferat pe Jakub Hromada, mijlocașul ce a fost împrumutat de la Slavia Praga în ultimele 6 luni.

Slovacul a fost unul dintre jucătorii care au avut evoluții extrem de apreciate, în cele opt partide jucate pentru Rapid, acesta reușind să și înscrie un gol, la Craiova, contra Universității.

Hromada (28 ani) a semnat un contract valabil pentru trei sezoane, însă acesta este momentan în perioada de recuperare, după accidentarea suferită la umăr, în partida cu FCSB (2-2), din luna aprilie.

„Sunt foarte fericit că voi rămâne la Rapid. Acesta a fost obiectivul meu. Sunt aici pentru că am încredere în acest proiect, cred în Rapid. Cred că împreună putem fi, în cel mai scurt timp, cel mai bun club din România. Sunt nerăbdător să joc din nou în fața fanilor rapidiști, niște suporteri uimitori”, a declarat mijlocașul slovac pentru fcrapid.ro.

  • 5 selecții are Hromada la naționala Slovaciei, alături de care a jucat în două meciuri la ediția precedentă a Campionatului European
  • în carieră, Jakub a mai jucat la Juventus U19, Genoa U19, Sampdoria, Pro Vercelli, FK Senica, Viktoria Plzen, Slovan Liberec și Slavia Praga

Transferul lui Hromada este cel de-al doilea al acestei veri, după sosirea sârbului Luka Gojkovic.

Bine ai revenit, Kubo!

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top