„JAYSON PAPEAU ESTE UN ATLET INCREDIBIL”

martie 6, 2023

Doctorul Vlad Georgeanu și preparatorul fizic Dragoș Luscan au fost invitații speciali ai Rapidului la partida de sâmbătă.

Cei doi s-au ocupat de revenirea francezului Jayson Papeau. Mijlocașul de 26 de ani a revenit în meciul cu Chindia, după o accidentare ce l-a ținut departe de teren mai bine de patru luni.

„Mă bucur foarte tare că s-a recuperat într-un timp relativ scurt, să ajungă la un nivel care să-i permită să-și reia activitatea. A fost o perioadă dificilă, dar a fost foarte serios, foarte determinat și toate lucrurile au decurs cum trebuie. Operația a fost în regulă, nu a avut probleme în perioada postoperatorie. Nu pot decât să sper că va fi tot mai bun. Așa cum s-a văzut în ultimele meciuri, s-a integrat în echipă, ceea ce mă bucură foarte tare. 

Andrei Ciobanu are o leziune musculară. Să vedem dacă va fi recuperat într-o perioadă relativ rapidă. Sper să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală, și sper să-și ajute echipa cât de curând. 

Pe Giulești mă simt ca acasă. M-am integrat în acest mecanism al echipei și sunt total alături de echipă”, a spus Vlad Georgeanu, pentru Rapid TV.

Atmosferă ca la marile cluburi

Dragoș Luscan este preparatorul fizic ce a stat alături de Jayson aproximativ trei luni, făcând recuperare cu jucătorul nostru. De asemenea, Dragoș lucrează cu David Popovici, cel mai bun sportiv român al anului trecut, și a mai colaborat cu sportivi ca Simona Halep, Horia Tecău sau Florin Mergea.

„L-am preluat pe Jayson la câteva zile de la operație, este un băiat extraordinar, este un atlet incredibil, a muncit foarte bine. N-am avut nicio problemă în a face recuperarea posibilă. El a intrat foarte bine în ultima perioadă și sper să ajute echipa din ce în ce mai mult. 

Partea mentală este foarte importantă în acest proces. Faptul că el a avut rezultate de la etapă la etapă, pentru că am lucrat după niște criterii pe care el a putut să le observe imediat. Acest lucru i-a dat încredere că poate intra pe teren din ce în ce mai repede. Când l-am cunoscut nu putea merge, era în cârje. Dar când l-am întâlnit a înțeles că vom avea o colaborare profesionistă și că amândoi ne dorim ca el să revină pe teren cât mai repede. 

Pe Giulești este o atmosferă senzațională, mă bucur că am văzut acești suporteri. Pot să compar cu multe stadioane, chiar în Australia, unde am fost cu David Popovici. Pot compara atmosfera cu cea de la Melbourne Victory. Am fost la Benfica, la Borussia Dortmund, la AC Milan, și e comparabil”, a spus Dragos Luscan.

Jayson Papeau a revenit pe teren la meciul cu Chindia Târgoviște, după mai bine de patru luni de absență, cauzată de o accidentare suferită în partida cu FC Botoșani, din turul sezonului regular.

  • 16 meciuri a jucat Papeau pentru Rapid, reușind un gol și două pase de gol

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top