JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 1

februarie 2, 2019

ZIUA 1: 01 februarie 2019

Prima zi din februarie a coincis cu plecarea lotului rapidist într-un cantonament de două săptămâni în Lara, Antalya, acolo unde Daniel Pancu, împreună cu jucătorii și stafful rapidist va pregăti returul ligii a treia.

La ora 9 fix, 27 de jucători s-au reunit, alături de membrii staff-ului tehnic și administrativ, la Aeroportul Henri Coandă, pentru a pleca spre Istanbul, prima destinație.

După check-in și celelate formalități, a urmat o lungă așteptare, prelungită și de o întârziere a orei de decolare, astfel încât o serie de cumpărături din Duty Free și o cafea băută la cafenele din aeroport au făcut ca timpul să treacă mai repede.

În jurul orei 12, avionul cu lotul giuleștean, dar și cu cel al lui ACS Poli Timișoara, colegii noștri de deplasare, a pornit cu destinația Sabiha Gökçen, aeroportul ce poartă numele unui renumit aviator turc.

După aproximativ o oră de zbor, cu ușoare turbulențe, am ajuns în Istanbul, unde am dat ceasurile cu o oră înainte, am mai așteptat circa 90 de minute, după care ne-am îmbarcat către următoarea destinație, Antalya.

Cu foarte mulți tineri fotbaliști în lot, pentru prima dată alături de echipa mare, atmosfera în cadrul echipei a fost una liniștită, băieții preferând să asculte muzică la căști sau să privească de sus peisajele frumoase ale Turciei, profitând și de vremea însorită.

La 15:30, ora locală, am aterizat pe aeroportul din Antalya, de unde am fost preluați de un autocar pus la dispoziție de către organizatorul Cristian Niyazi, un obișnuit al cantonamentelor rapidiste din Turcia.

Drumul către Lara, un cartier mai mare al Antalyei a durat cam 50 de minute, astfel încât, în jurul orei 16:20 am ajuns la destinația finală, hotelul Melas, cel care ne va fi casă în următoarele 14 zile.

O surpriză plăcută a fost reprezentată de repartizarea camerelor, rapidiștii primind camerele cu vedere la mare, astfel încât priveliștea este una de vis, chiar dacă împrejurimile hotelului par pustii.

Bucuria acestei priveliști, dar și odihna de după drum, nu a durat mult, Pancone organizând la ora 17:30 primul antrenament al cantonamentului, pe terenul din complexul Miracle, cel care ne-a gazduit și în urmă cu un an.

Sub comanda lui William Viterbi, băieții au făcut exerciții fizice, combinate cu câteva alergări ușoare.

Ajunși la hotel, după o oră de pregătire, a urmat mult așteptata cină, în jurul orei 19:15, într-un salon imens, împărțit cu alte echipe cazate la hotelul Melas, printre care și echipa feminină a lui Ferencvaros.

Seara s-a încheiat în camere, cu un joc de rummy, o FIFA sau pur și simplu odihnă, deoarece începând de sâmbătă va începe cu adevărat treaba.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top