JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 10

februarie 11, 2019

Ziua 10: 10 februarie 2019

Duminica este ziua în care lumea se odihnește după o săptămână de muncă, însă nu și Rapidul. Pentru rapidiști a fost o nouă #ZiDeMeci.

Treziți dimineață pentru cântar, băieții au luat micul dejun, după care au participat la ședința video a partidei anterioare.

Ședința a fost destul de scurtă, cum a fost și partida cu Szeged, cam de 30 de minute, însă Pancone împreună cu Grig au analizat atent fazele și le-au explicat jucătorilor lucrurile pozitive și negative făcute în timpul meciului.

Imediat după ședință, jucătorii care nu erau pe foaie pentru meciul cu Kairat au mers la antrenament.

Ajunși la hotel, unii băieți au profitat de timpul rămas pana la prânz și au jucat biliard în holul hotelului.

A urmat prânzul și odihna de aproximativ o oră, deoarece la 14:45 a avut loc o nouă ședință, cea tehnică, în care Pancone a pus la punct ultimele detalii legate de meci.

La ora 15, autocarul a plecat către stadionul pe care s-a disputat și minipartida cu Szeged.

De parcă nu era destul că suntem vecini de hotel, în complexul în care urma să jucam erau și cei de la CSA, pregătiți și ei de un joc amical.

Băieții noștri au ieșit la încălzire, susținuți din tribună de colegi, dar și de Pancone, cel care a fost extrem de vocal și de motivant pe toată durata meciului, reglând anumite scheme și impulsionându-i mereu pe jucători.

Adversarii nu au făcut față Rapidului, însă chiar dacă au jucat cu echipa secundă, kazahii au arătat ca o echipă bine organizată, cu un staff numeros.

O victorie frumoasă, de moral, băieții arătând poftă de joc și dorință.

Ajunși la hotel, obosiți după meci, jucătorii au luat cina și s-au bucurat de restul serii în modul deja obișnuit, la socializare, în camere sau la rummy, numai Alex Iacob a trecut pe la cabinet cu o ușoară entorsă, însă nimic grav.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top