JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 14

februarie 15, 2019

Ziua 14: 14 februarie 2019

A venit și finalul cantonamentului, ziua plecării, ziua în care mergem acasă, după două săptămâni intense, frumoase, dar mai ales benefice pentru pregătirea returului.

Nici în această zi nu a lipsit „cântarul”, urmat de micul dejun și ultimele pregătiri pentru plecare, ultimele bagaje și îmbarcarea în autocarul ce a plecat către aeroport la ora 9:45.

În 20 de minute am ajuns la aeroportul din Antalya, unde am stat până la 11:10, oră la care am decolat cu destinația Istanbul, unde am făcut escală.

 

În așteptarea decolării, băieții au făcut câteva cumpărături din Duty Free sau din magazinele aflate în aeroport, iar apoi au petrecut câteva minute de relaxare la cafenea.

După un zbor de aproximativ o oră, în jurul orei 12, am aterizat pe Sabiha Gokcen, în Istanbul, unde a urmat o lungă așteptare, prelungită și de cele 30 de minute de întârziere a decolării.

Aici, s-a desfășurat o ultimă rundă de cumpărături, după care s-au luat cu asalt localurile cu Wi-Fi, unde, la o cafea sau un suc, s-au „butonat” din greu telefoanele mobile. 🙂

 

În cele din urmă, la ora 16:10, ora locală, delegația Rapidului s-a îmbarcat cu destinația finală București, unde a ajuns la 16:30, dar ora României, cu zâmbetul pe buze, în ciuda oboselii vizibile.

 

Așteptați de familie, de iubite sau de prieteni, băieții au plecat fericiți către case, unii în București, unde locuiesc, alții direct către orașele din care provin, Cătălin Hlistei fiind cel care a avut cel mai lung drum, acesta urmând să meargă până în îndepărtatul Arad.

Daniel Pancu le-a dat tuturor două zile libere, în care trebuie să își încarce bateriile, iar duminică toată lumea va fi prezentă la antrenament.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top