JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 3

februarie 4, 2019

Ziua 3: 03 februarie 2019

Soarele ne urmărește chiar de la sosirea în Antalya, iar răsăritul din Lara ne oferă energia necesară unei perioade de pregătire. Vorba cuiva, „după sufletul echipei”. 🙂

Cea de-a treia zi din cantonamentul rapidist a început ca și cea anterioară, foarte devreme, cu cântarul. Jucătorii sunt cântăriți periodic pentru a fi siguri că rămân în parametrii optimi, astfel că, înainte de prima masă a zilei, se urcă pe cântar. Rezultatele sunt foarte bune, jucătorii noștri fiind extrem de atenți la kilograme.

La ora 8:00, toată lumea a fost la micul dejun, pentru ca la 9:30 să ajungem la terenul unde s-a desfășurat primul antrenament al zilei.

Toată lumea a fost prezentă, a revenit și Drăghiceanu, cel care a fost răcit în primele zile, astfel că Daniel Pancu s-a putut baza pe tot lotul.

După două ore de antrenament intens, s-a revenit la hotel, unde băieții au luat masa de prânz și s-au dus direct la odihnă, până la ora 15:30, când a avut loc o scurtă analiză video, în sala de conferințe.

La ora 16:00, a început cel de-al doilea antrenament al zilei, într-o atmosferă de meci, pe terenul alăturat disputându-se partida amicală dintre Farul Constanța și FK Velez, cu Ciprian Marica și Petre Grigoraș printre actorii principali, astfel că am mai aruncat câte un ochi și la vecini. Din păcate pentru constănțeni, bosniacii le-au cam aplicat o corecție serioasă, însă în perioada de pregătire scorul nu este atât de important.

Revenind la ceea ce este important, adică Rapidul, după un 5 cu 2, Daniel Pancu a exersat câteva scheme de joc, iar la finalul antrenamentului jucătorii au bătut lovituri libere, în amuzamentul tuturor. 🙂

Puțin obosiți după cele două antrenamente, fiecare s-a refăcut cum a crezut, o parte din jucători la plimbare pe plajă, cu o poză frumoasă pentru Instagram, alții la tenis de masă, biliard sau la sala de forță.

În acest timp, antrenorul nostru a fost invitatul fostului său club Beșiktaș la partida cu Antalyaspor, disputată chiar în Antalya, astfel că Pancone a asistat la o victorie categorică a „vulturilor”, cu 6-2, vizionând meciul din Superliga turcă chiar în mijlocul suporterilor lui Beșiktaș.

A urmat cina, la 19:30, iar până la ora stingerii, 23:00, jucătorii au avut libertate, astfel că s-au plimbat, au jucat rummy sau au socializat în cafetăria hotelului.

Marian Rada a profitat de acest moment pentru a face un schimb de experiență cu Willy Viterbi, astfel că directorul tehnic l-a învățat pe preparatorul fizic cuvinte noi în limba română, italianul fiind extrem de receptiv, iar nea Marian și-a îmbogățit vocabularul cu câteva cuvinte în italiană, semn că globalizarea își face simțită prezența și la Rapid. 🙂

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top