JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 4

februarie 5, 2019

Ziua 4: 04 februarie 2019

Așteptarea a luat sfârșit. Farmecul perioadelor de pregătire, pentru suporteri în special, dar și pentru jucători, meciurile amicale, a început marți, după trei zile doar de antrenament.

Trezirea s-a dat cu o oră mai târziu, iar micul dejun a fost programat la ora 9:00, astfel că băieții au putut să se odihnească puțin mai mult.

Până la prânz, au putut să se relaxeze în hotel sau pe plaja Larei, cu o plimbare sub soarele arzător, temperatura fiind destul de ridicată, în jur de 20 grade Celsius.

La ora 13, Daniel Pancu a programat o ședință scurtă în sala de conferințe a hotelului, în care a anunțat echipele și tactica pentru partida cu rușii.

15 minute mai târziu, băieții s-au îmbarcat în autocar cu destinația Side, terenul fiind la aproximativ o oră de Melas.

Ajunși la teren în jurul orei 14, rapidiștii au rămas impresionați de calitatea gazonului, unul extrem de bun și bine îngrijit de către administratorii bazei, ca mai toate din această parte a Turciei.

În așteptarea adversarilor, care au venit de departe, de la Alanya, pe la ora 15, băieții au făcut inspecția gazonului și au început încălzirea sub comanda preparatorului fizic.

Rușii, exact cum ne așteptam, toți solizi, călcau apăsat pe călcâie, ceea ce anunța un joc dificil, dar un antrenament bun fizic.

Jocul în sine a fost de partea noastră, diferența făcându-se în repriza secundă, când Rapid a fost mult mai proaspătă și mai valoroasă, Hlistei aducând victoria cu o „ghiulea” în vinclul porții unui portar ce făcuse minuni până atunci.

O victorie bună pentru moral, Pancone fiind extrem de mulțumit de atitudinea jucătorilor, care au arătat o poftă de fotbal, semn că vor fi pregătiți 100% în retur.

După un scurt interviu pentru pagina de Facebook, ne-am îmbarcat înapoi spre hotel.

Oboseala meciului s-a simțit, iar unii jucători au tras un pui de somn pe drum, alții admirând peisajele frumoase de pe drum, orașele Manavgat și Belek având construcții cu o arhitectură deosebită.

Mulți au fost afectați de aflarea morții lui George Stanca, mai ales Pancone, care l-a cunoscut foarte bine pe renumitul jurnalist, el fiind și cel care ne-a dat vestea tuturor, chiar în autocar.

După cină, staff-ul a mai rămas la un „pahar de vorbă”, în timp ce jucătorii au mers unu câte unu la cabinetul hotelului, unde nea Gică Păun și Nicu Burcină i-au masat pe ritmurile muzicii puse de Mari Nițu, muzică românească și italiană, special pentru Willy, astfel că glumele au creat o stare de buna dispoziție, înainte de culcare.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top