JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 5

februarie 6, 2019

Ziua 5: 05 februarie 2019

După ziua primului meci amical din cantonamentului turcesc, Pancone le-a oferit băieților un program puțin mai lejer pentru ziua de marți, cu un singur antrenament, însă nu au scăpat de „cântarul” de la ora 7:30.

Imediat după ce s-au cântărit, a urmat micul dejun și plecarea la antrenament, tot pe terenul din resortul Miracle, acolo unde se desfășoară toate ședințele de pregătire din Lara.

După aproape două ore de antrenament a urmat refacerea și prânzul, în jurul orei 12:15, după care Pancone le-a dat liber băieților până la cină.

O parte dintre jucători au ales plimbarea pe aleile hotelului Melas, mai ales că vremea a fost extrem de generoasă, cu aproximativ 21 de grade și un soare puternic.

Alții au ales să facă plajă, Marian Rada aventurându-se chiar să intre în apa Mării Mediterane, chiar dacă aceasta era foarte rece. 

La ora 15:00, majoritatea jucătorilor s-au îmbarcat într-un autocar ce i-a dus la Mall of Antalya, de unde au făcut cumpăraturi, fiecare achiziționându-și câte ceva, pentru ei, pentru familie sau prieteni.

În jurul orei 18:30, băieții s-au întors la hotel, iar la 19:15 au mers la cină, nu înainte ca Drăghiceanu și Goge să „încingă” o partidă de biliard, susținuți de colegi.

După masa de seară, jucătorii au participat la o ședință tehnică, relaxându-se pentru restul serii în camere, la un rummy sau la terasa de la hotel, însă nu foarte mult, deoarece vântul rece și stropii de ploaie i-au băgat în interior, acestea fiind primele semne că vremea se va schimba în rău, meteorologii anunțând patru zile de ploi în Antalya.

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top