JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 6

februarie 7, 2019

Ziua 6: 06 februarie 2019

După trei zile de soare și căldură, a venit și mult anunțata ploaie în Antalya, respectând cu exactitate prognoza meteorologilor, însă acest lucru nu a perturbat deloc programul Rapidului.

Băieții s-au trezit dis-de-dimineață, în zgomotul mării extrem de agitate, au luat micul dejun, iar la ora 9:10 au plecat spre baza de antrenament, aflată la aproximativ 15 minute de mers cu autocarul.

După o primă parte a antrenamentului condusă de William Viterbi, Pancone i-a băgat pe băieți la joc. A împărțit lotul în trei, pe jumătate de teren, câștigătorul rămânând la masă.

La finalul jocurilor, echipa cu cele mai multe victorii a fost cea compusă din Vlada, Cârstocea, Iacob, Drăghia, Băjan, Toma, Trip, Turbatu, Grigore și Voicu, aceștia imortalizând momentul prin poza devenită clasică, cu campionii antrenamentului.

Programul zilelor fără meciuri a devenit clasic, cu prânz, odinhă, iar după-amiază, la ora 16:00, a început cel de-al doilea antrenament.

Pancone a plecat mai devreme către teren, deoarece pe terenul de lângă cel al nostru au jucat viitorii noștri adversari din pregătire, ungurii de la Szeged și bulgarii de la Haber, meci terminat cu victoria maghiarilor, cu 1-0, astfel că a vrut să urmărească puțin din această partidă.

Antrenamentul de după-amiază a avut, pe lângă exercițiile fizice, de tactică și finalizare, și câteva exerciții ce au stârnit amuzamentul și voia bună a jucătorilor, dar care au fost și extrem de utile.

Istoviți, după două antrenamente solicitante, băieții au ajuns la hotel unde s-au relaxat pentru restul serii, în timp ce staff-ul a stat la povești, Pancone prezentându-și noul tricou, făcut special de conducerea lui Beșiktaș și primit la meciul cu Antalyaspor.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top