JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 7

februarie 8, 2019

Ziua 7: 07 februarie 2019

Ziua ce a marcat finalul primei săptămâni a cantonamentului turcesc a început cu ploaie și vânt, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe băieți să aibă o zi plină.

După micul dejun, Daniel Pancu a programat la ora 9:30 primul antrenament al zilei, pe un teren nou, în baza hotelului Kremlin, o bază extrem de modernă, cu mai multe terenuri, dar și cu un peisaj atrăgător.

În ciuda ploii puternice, dar și a frigului, băieții s-au pregătit foarte bine, antrenamentul fiind unul foarte intens din punct de vedere fizic.

Interesant a fost faptul că în mijlocul terenului de antrenament era un pom înalt, care în condiții de soare ar fi adus puțină umbră, însă pe ploaia de joi a fost doar un jalon în plus.

După ședința fizică, a urmat partea de meci, în care jucătorii s-au împărțit în patru echipe, jucând două câte două pe câte jumătate de teren. Alegerea jucătorilor a făcut toți banii, aducând aminte de meciurile din curtea școlii, când era greu să îți alegi coechipierii, doar intervenția lui Pancone grăbind puțin selecția. 🙂

Echipa câștigătoare a sărbătorit cu poza campionilor, în care și-a făcut apariția și un „intrus”, dar nu-i dăm numele. 🙂

Uzi learcă, după 90 de minute în care au îndurat o ploaie măruntă, jucătorii s-au urcat în autocar și în cinci minute au ajuns la hotel, drumul până la terenul de la Kremlin fiind mult mai scurt decât cel până la terenul Miracle, unde Rapid s-a pregătit în primele șase zile.

A urmat un prânz bine meritat și odinha de după, însă una nu foarte lungă, deoarece la ora 16:00 a început cel de-al doilea antrenament al zilei, bazat pe puțină pregătire fizică și finalizare, dar desfășurat pe o vreme mai frumoasă, fără ploaie, însă pe un frig pătrunzător.

La ora 19:15, băieții au coborât la masă, unde au luat cina, iar la finalul ei l-au serbat pe Alin Turbatu, cel care a împlinit 20 de ani și care a primit un tort din partea clubului. #LaMultiAni

Până la stingerea de la ora 23:00, toata lumea s-a relaxat, după o zi plină.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top