JURNAL DE CANTONAMENT, ZIUA 9

februarie 10, 2019

Ziua 9: 09 februarie 2019

Zilele din cantonamentul turcesc se scurg foarte repede, iar programul devine tot mai încărcat de meciuri amicale. După partida scurtă cu Szeged, delegația Rapidului a avut ziua de vineri puțin mai relaxată, o parte dintre jucători primind liber.

Astfel, după cântar și micul dejun, în prima parte a zilei toată lumea a avut liber, iar o parte dintre băieți au preferat să meargă la un Mall din Antalya, unde au mai făcut câteva cumpărături sau au stat la o cafea.

Alții au luat-o la plimbare prin Lara, o stațiune aflată la turație redusă iarna, cu foarte multe hoteluri luxoase închise, ceea ce dă senzația unui oraș oarecum părăsit, cu puțini turiști, dar cu mai mulți localnici ce încearcă să își vândă serviciile, fie că este vorba de transportul cu un fel de triciclete cu motor, să îți „ofere” o mega ofertă la parfumuri sau să îți vândă haine ieftine, considerate „Original Turkish”.

În Lara, rar găsești mașini scumpe, din cauza taxelor foarte mari aplicate celor bogați, ceea ce este contrastant cu hotelurile opulente.

Urmele ploilor abundente din prima parte a anului sunt încă vizibile, în ciuda soarelui cald de primăvară.

Vremea frumoasă i-a scos pe localnici din case, pe turiști din hoteluri, dar și pe patrupedele ce s-au relaxat la soare.

Vizavi de impunătorul hotel Delphin Palace, un hotel vopsit în alb și vișiniu, i-am întâlnit pe Lucian Goge și Alin Cârstocea, relaxându-se la o narghilea și la o apă plată.

Întorși de la plimbare, luăm prânzul, după care toată lumea merge la odihnă, până la ora 16, când o parte dintre băieți au avut singurul antrenament al zilei.

Antrenamentul a constat într-o primă parte de pregătire fizică, condusă de preparatorul Willy Viterbi, urmată de un 5 cu 2 și de exersarea fazelor fixe și de finalizare, sub supravegherea lui Pancone, Grig și Marian Rada.

Seara a fost deja clasică, cu cina de la ora 19:15, jocuri de rummy, într-un salon special din lounge-ul hotelului, table sau pur și simplu relaxare la un pahar de suc, totul până la ora 23, când s-a dat stingerea.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top