KAIT: VREM SĂ TERMINĂM ÎN TOP 3

martie 17, 2023

Jocul de duminică, contra campioanei CFR Cluj, a fost prefațat de Mattias Kait.

Mijlocașul estonian a vorbit la conferința de presă despre primul meci al Play-off-ului.

„Pentru noi, începutul Play-Off-ului este ca și începutul unui nou sezon. Știm că va fi un meci greu contra CFR-ului, dar o să dăm tot ce avem mai bun pentru a-l câștiga.

Am început sezonul tot contra lor, dar pentru noi nu contează împotriva cui începi să joci pentru că oricum vom juca fiecare cu fiecare. Va fi un meci foarte bun și sperăm să ne întoarcem cu cele 3 puncte acasă.

Luăm fiecare meci în parte și sperăm să facem cât mai multe puncte. Vrem să terminăm în primele 3 echipe.

Cu siguranță există șansa să luam în considerare și câștigarea campionatului pentru că între noi și primul loc nu este o diferență foarte mare. Ne despart doar 6 puncte.

Ar fi foarte bine dacă am câștiga meciul de duminică. Din păcate, în ultimele meciuri nu am luat punctele pe care ni le-am dorit, așa că o victorie în fața CFR-ului ar fi un start excelent în Play-Off.

Nu mă interesează ce gândesc sau ce spun alții despre noi, dacă putem sau nu să ajungem în top 3. Cu siguranță că ne dorim să fim acolo, să ne luptăm cu celelalte echipe. O să dăm tot ce avem mai bun și vom vedea ce se va întâmpla„, a spus mijlocașul de 24 de ani.

  • CFR – Rapid se va juca duminică seara, de la ora 19:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu
  • 43 de meciuri are Kait la Rapid, reușind 2 goluri și 6 pase decisive

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top