KRASNIQI: ÎMI DORESC TITLUL!

decembrie 29, 2023

Ermal Krasniqi (25 de ani) este noul jucător al Rapidului. Transferat de la CFR Cluj, Ermal este cel de-al treilea kosovar din lotul Rapidului, după Albion Rrahmani și Florent Hasani.

Salut, Ermal! Ne bucurăm să te avem aici! Ai schimbat echipa, dar nu ai schimbat și culorile. Sunt frumoase, nu?

Da. 🙂 

Spune-mi, te rog, ce te-a făcut să alegi Rapidul?

În primul rând, sunt foarte fericit să fiu aici și să fac parte din această echipă. Mulțumesc pentru întrebare! Am ales să vin la Rapid pentru că îmi place stilul de joc de aici, dar și pentru atmosfera incredibilă. Abia aștept să joc pe acest stadion!

În acest sezon, ai jucat de două ori împotriva Rapidului. Cum ai văzut echipa din postura de adversar? Ai jucat chiar și aici, în Giulești.

Da, este adevărat. De fiecare dată când am jucat aici, pe Giulești, m-am simțit foarte bine și mi-a plăcut foarte mult atmosfera. Acum, abia aaștept să joc în fața suporterilor, iar cu ajutorul lor, sunt sigur că vom da tot ce avem mai bun.

Vei avea doi colegi din Kosovo, Albion și Florent. Cât de important a fost acest lucru în alegerea ta de a veni aici?

Cu Albion am jucat împreună în Kosovo, la FK Ballkani, și sunt foarte fericit pentru că și Florent Hasani face acum parte din echipă. Vom face tot posibilul să dăm tot ce avem mai bun și să ne atingem obiectivele.

Poate avea Rapidul trei jucători în același timp la echipa naționala a Republicii Kosovo?

Doi dintre noi deja suntem la echipa națională și sper ca și Florent să fie convocat curând.

Ce jucători cunoști de la Rapid?

Îl știu pe Albion, normal, pe Florent, Braun și Petrila pentru că am jucat împreună la CFR Cluj timp de șase luni. M-am înțeles bine acolo cu ei și abia aștept să cunosc și ceilalți jucători. Îi știu, dar nu personal.

Pe ce post dai cel mai mare randament în teren?

Poziția mea favorită în teren este extremă stânga, dar pot juca și pe partea dreaptă fără probleme.

Ce părere ai despre concurența de aici? Sunt foarte mulți jucători ofensivi la Rapid.

Sunt conștient de concurența de aici. Așa ar trebui să fie la toate echipele. Oricine va juca, va trebui să dea 100%. Important este să câștige echipa și să oferim suporterilor ceea ce își doresc, și anume, victoria.

Ce părere ai despre suporterii noștri? Sunt diferiți față de cei ai CFR-ului. Aici este multă presiune. Ce spui despre atmosferă?

Știu asta, știu că susțin echipa necondiționat. Sunt fericit pentru acest lucru. Există o presiune pentru că ei ne susțin la fiecare meci și pentru asta, trebuie să fim foarte concentrați la fiecare partidă și sperăm că vom avea rezultatele pe care ni le dorim.

Ai un mesaj pentru suporterii giuleșteni?

 Sunt foarte bucuros să fiu aici și vă promit că voi da 100% la fiecare antrenament și la fiecare meci. Îmi doresc și sper ca împreună să câștigăm titlul.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top