LA UN PUNCT DE PROMOVARE / TUNARI – RAPID 0-2

mai 8, 2019

„Rapid nu oprește în gările mici” este titlul unei cărți a lui Fănuș Neagu, ce se potrivește foarte bine cu parcursul din acest sezon, Rapid fiind neînvinsă în afara Bucureștiului.

În etapa 27, intermediară, Rapid juca la Tunari, cu una dintre echipele bune ale seriei, genul de formație pe nu care pleci cu gândul că poți să o bați ușor, iar acest lucru s-a văzut și pe teren.

Într-o atmosferă intensă, cu aproximativ 400 de rapidiști în tribune, dar și cu o galerie a gazdelor dotată cu steaguri cu Arsenal Tunari, ce părea improvizată special pentru acest meci, Rapid nu a făcut cea mai bună repriză, astfel că prima parte s-a încheiat la egalitate, 0-0, fără ocazii mari, dar cu un gol anulat al lui Goge.

În repriza secundă, Rapid a intrat mult mai motivată de a tranșa victoria, iar în minutul 63 s-a produs inevitabilul. Ionuț Voicu a centrat de pe partea dreaptă, fostul portar al Rapidului Dragoș Petrișor, acum împrumutat de la Dinamo la Tunari, a respins greșit până la Hlistei, iar acesta i-a pasat lui Alin Cârstocea, cel care a înscris cu poarta goală și a „dezghețat” tabela.

Gazdele nu au avut nicio reacție ofensivă nici după gol, Tunariul nereușind să pună în pericol poarta lui Drăghia pe toată durata partidei, preferând să spere la o remiză.

În minutul 81, Alex Iacob a adus liniștea pentru rapidiști și l-a făcut pe Daniel Pancu să sară de bucurie, marcând cel de-al optulea gol din acest sezon, în ciuda faptului că este fundaș, după un corner executat de Sefer, intrat la pauză în locul lui Drăghiceanu.

O victorie „scurtă” a băieților lui Daniel Pancu, fără să forțeze mai mult decât este nevoie, dar o victorie ce aduce Rapidul la un singur punct de promovarea matematică în Liga 2, punct ce sperăm că va fi obținut duminică, împotriva Unirii Slobozia, într-un meci ce se anunță de zile mari.

Rapid

Drăghia – I. Voicu (cpt.), B. Manole, A. Iacob, Demici – Cârstocea, Jorza – Hlistei (84′ A. Grigore), Drăghiceanu (46′ Sefer), Goge (62′ Robinho) – Vlada (78′ Matulevicius).

Video cu meciul integral:

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top