LANSARE FIFA 23, PE STADIONUL GIULEȘTI

Clubul nostru este încântat să anunțe organizarea evenimentului de lansare al celui mai popular simulator de fotbal din lume: noul joc FIFA23! SuperLiga este din nou prezentă în joc, implicit și echipa FC Rapid 1923!

Sâmbătă – 1 octombrie – ne vom bucura împreună de experiența unor turnee competitive ce vor avea loc în interiorul stadionului RAPID, în zona foyerului VIP.

Accesul se face începând cu ora 10:00, iar turneele vor începe la ora 12:00, ziua fiind închisă în jurul orei 19:00 cu finalele turneelor. Intrarea în spațiu va fi efectuată prin calea de acces în zona VIP ce este cea mai apropiată de ușile ce duc spre Tribuna 1, sectoarele 206-209, fiind marcată cu un banner cu Rapid eSports pentru a fi mai ușor de reperat.

Punem la dispoziție 42 de posturi (console PlayStation 4 & 5, Xbox One S și PC-uri) și toate accesoriile necesare (monitoare, controllers, mobilier) astfel încât participanții să aibă parte de o experiență cât mai plăcută.

Intrarea în locație și înscrierea în turnee sunt gratuite, iar premiile vor fi oferite celor mai buni trei jucători sau echipe din fiecare competiție în parte.

Înscrierile în turnee se pot face online urmând linkurile de mai jos:

Cei care nu reușesc să se înscrie online o pot face și la fața locului, cu mențiunea că la ora 11:30 se vor închide listele de participanți. Jucătorii înscriși sunt obligați să efectueze “check-in” la locație până la ora 11:45 cel târziu, acesta fiind deschis încă de la ora 10:00. Cei care nu vor efectua acest “check-in” vor fi descalificați, considerându-se că sunt absenți și nu s-au prezentat.

Programul și desfășurătorul zilei sunt disponibile în regulamentul oficial, disponibil aici: https://docs.google.com/document/d/1tNtTwgj2lxiFbFv11effNq9D1_F0RXi8ZwffYGwHkN0/edit?usp=sharing .

Lansarea jocului FIFA23 pe stadion este un prilej bun prin care invităm personalități din cadrul FC Rapid 1923, precum oameni din staff sau jucători din prima echipă, juniori ai clubului, legende, cei mai buni jucători de FIFA din România, influnceri, creatori de conținut și mulți alții.

Evenimentul va fi transmis în direct pe social media și YouTube, echipa de producție oferind cadre din cele mai interesante meciuri, interviuri și relatări în timp real.

Participanții și însoțitorii acestora se vor putea bucura și de zone de tip “free to play”, acolo unde își pot măsura forțele în meciuri amicale împotriva altor jucători. Amintiri vor fi create cu o cameră 360 ce poate fi folosită de către orice persoană prezentă, poza efectuată fiindu-i trimisă pe o adresă de e-mail.

În locație vom avea și un magazin cu produse dedicate zonei de eSports și gaming, precum jocul FIFA23 în ediție specială pentru toate consolele, semnate de către jucători din cadrul FC Rapid 1923, dar și șepci în ediție limitată, tricouri, eșarfe, magneți de frigider, embleme cu FC Rapid, autocolante pentru PS5 și stickers și alte produse dedicate.

Tot în cadrul spațiului vom avea și un compartiment de food & drinks, de unde se pot achiziționa băuturi sau snacksuri pe toată perioada desfășurării evenimentului.

Pentru a ne bucura de superbul stadion RAPID, accesul în tribunele VIP va fi permis pentru poze sau relaxare, cu condiția păstrării unui comportament adecvat, fiind interzis accesul la nivelul gazonului și băncilor de rezerve.

Pe lângă jocurile electronice vom avea și alte mini activități ce vor putea fi desfășurate de-a lungul întregului eveniment, așa că vă așteptăm să ne bucurăm împreună de o zi epică pe stadionul RAPID!

Pentru alte informații sau detalii suplimentare ne puteți contacta prin :