LOBONȚ: FARMECUL GIULEȘTIULUI M-A DETERMINAT SĂ REVIN LA RAPID

august 12, 2023

Bogdan Lobonț s-a întors la Rapid după 23 de ani, atunci când a câștigat titlul de campion cu formația giuleșteană. Fostul goalkeeper al Rapidului și actualul antrenor de portari ne-a oferit un interviu în exclusivitate.

„Farmecul Giuleștiului m-a determinat să revin la Rapid, acesta este lucrul care a cântărit foarte mult în decizia mea și, bineînțeles, proiectul extraordinar de interesant care prinde contur la Rapid.

Îmi voi pune toată experiența în slujba Rapidului, cu toată pasiunea și toate competențele pe care le-am dobândit până în acest moment.

Virgil Drăghia și Horațiu Moldovan sunt doi portari care sunt deschiși la a învăța lucruri noi, au calități care mai trebuie șlefuite și sunt pe un drum foarte bun. Nu va fi ușor nici pentru ei, nici pentru mine, dar este nevoie de răbdare.

I-am urmărit pe Bogdan Ungureanu și Codruț Sandu, fiind jucători care fac parte din circuitul echipelor naționale de juniori și mi-am făcut o idee generală despre ei. Sunt doi portari cu un potențial important, sunt tineri de perspectivă, care trebuie îndrumați pe un drum corect pentru a-și putea folosi si dezvolta la maximum calitățile pe care le au.

Este foarte dificil să ajungi în top. Este nevoie de o voință extraordinară, trebuie să fii perseverent, consecvent și să ai răbdare, lucrurile importante necesită timp, nu pot fi făcute peste noapte”, a spus cel poreclit „Pisica”.

  • a apărat poarta lui Ajax Amsterdam, Fiorentina sau AS Roma
  • de 86 de ori a apărat buturile echipei naționale
  • trei sezoane a petrecut în Giulești, între 1997 și 2000

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top