LOBONȚ, LA CONFERINȚA DE PRESĂ

aprilie 22, 2024

Bogdan Lobonț a vorbit la conferința de presă despre meciul cu Farul Constanța, de miercuri, de la Ovidiu.

„Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem împreună. Fie că va fi un meci ușor cu Farul Constanța, fie că va fi un meci dificil, o să ne dăm seama miercuri seara, în funcție de ceea ce facem pe teren și de energie pe care o punem la dispoziția echipei în fiecare moment.

Gică Hagi face lucruri fantastice la Constanța. Scoate jucători pe bandă rulantă. Este unul dintre cei mai pregătiți antrenori pe care îl are fotbalul românesc în momentul de față.

Încrederea o poți lua din tot ceea ce faci. Dacă te antrenezi bine, o să îți vină și încrederea. Jucătorii s-au antrenat foarte bine întotdeauna. Sunt aceiași băieți, doar că trebuie să găsească instrumentele de unde să-și ridice nivelul de încredere.

Am spus și la finalul meciului cu FCSB faptul că jucătorii trebuie să se schimbe. Ei sunt aceiași. Nu e ca și cum de la o zi la alta au venit alți jucători la Rapid și au plecat alții. Sunt aceiași jucători și au același nume. Aceleași calități tehnice, individuale, fizice. N-am schimbat nimic.

Încerc să dau energia mea în fiecare moment pe care îl petrec cu echipa și nu numai. Mă bucur de fiecare moment, de fiecare clipă pe care o petrec și pe care o ofer echipei, nu doar timpul pe care îl petrecem împreună, ci și după”, a spus antrenorul giuleștean.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top