LOBONȚ: „VREM SĂ FACEM UN MECI CONSISTENT”

mai 18, 2024

Bogdan Lobonț a participat la ultima conferință de presă din acest sezon, cea premergătoare meciului cu FCSB, din runda finală a Play-Off-ului.

„Mâine jucăm împotriva campioanei și vrem cu toții să încheiem așa cum trebuie, cu o victorie. Facem tot ceea ce depinde de noi să câștigăm acest meci, indiferent de jucătorii care intră în teren. Toți avem același obiectiv, același gând, să câștigăm partida și să ieșim din pasa asta mai puțin bună prin care am trecut.

Tot ce știu este că ne așteaptă un meci dificil împotriva campioanei. Toți jucătorii care fac parte din lotul FCSB-ului sunt campioni. Trebuie să facem mult mai mult decât pot face ei. Cine va juca mâine la FCSB e mai puțin important pentru noi. Trebuie să ne focusăm pe ceea ce avem de făcut de-a lungul celor 90 de minute.

Înainte de toate, noi vrem să facem un meci consistent din primul minut până în ultimul. Apoi, rezultatul final este o consecință a ceea ce se întâmplă pe teren. Vrem cu toții să continuăm șirul de victorii contra FCSB-ului sau șirul de meciuri bune făcute împotriva lor, atât în Giulești, cât și pe Arena Națională.

Este un meci care din punct de vedere al mizei poate nu înseamnă cine știe ce pentru FCSB, dar pentru noi înseamnă foarte mult și îl tratăm ca atare.

Clubul știe absolut tot ceea ce se întâmplă la echipă. Dialog a fost și va fi în continuare. Nu sunt aici ca să expun în exterior cauzele care au dus la situația în care este Rapidul astăzi. Știm cu toții cauzele și lucrăm ca să le îmbunătățim.

Pentru jucători, orice antrenament sau orice meci jucat cu emblema Rapidului în piept este un test. În fiecare zi sunt supuși testelor. Depinde doar de ei dacă trec aceste teste sau nu.

Hromada va sta în jur de 4-6 săptămâni până va începe să poată să facă ceva. Este un jucător de câmp și poate să își mențină cât de cât tonusul și condiția fizică făcând exerciții care îi permit să nu diminueze din ceea ce a acumulat până în momentul intervenției la umăr. Tot timpul a fost alături de noi și îl așteptăm cu brațele deschise”, a declarat antrenorul giuleștean.

„Lobby” a debutat pe banca Rapidului chiar în meciul din turul Play-Off-ului cu FCSB, partidă încheiată la egalitate, 2-2, pe Arena Națională.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top