LOCOMOTIVA VIȘINIE ÎȘI URMEAZĂ TRASEUL REVENIRII

ianuarie 30, 2019

Clubul Rapid ține să pună capăt dezinformărilor lansate de o parte a presei și care nu fac decât să producă neliniște și o stare de incertitudine printre suporteri.

În anul precedent, conform regulamentului, Rapid a depus o cerere de preschimbare a numelui la AMFB, instituție la care era afiliată în acel moment. Cererea a fost avizată și a început derularea procedurii. Dar contestatarii de profesie au depus opoziție la ONRC și dosarul a fost trimis la tribunal.

Instanța a decis ca hotărârea să rămână definitivă, iar în decembrie 2018 clubul nostru a depus dovada la AMFB cerând soluționarea cererii formulată din luna iunie. Doar că, Rapid aflându-se acum afiliată la FRF, cererea a ajuns la Comitetul Executiv care a considerat că este regulamentară, iar echipa poate participa oficial în competiții sub numele de Fotbal Club Rapid conform mărcii pe care o deține în proprietate.

Fotbal Club Rapid îi asigură pe suporterii săi că locomotiva vișinie se află pe șine, nu oprește în gările mici și își urmează traseul revenirii.
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top